در این موضوع مسایل مربوط به دیتا بیس های مختلف که میشه ازش مقاله دریافت کرد بررسی میشه....
همونطور که میدونید یه سری موسسه هستن که مقاله های ژورنالی و کنفرانسی رو منتشر میکنن و در اختیار عموم میزارن.... مثل ساینس دایرکت و امرالد و حتی چندین شرکت داخلی....
با توجه به اینکه در ابتدا مخصوصا برای افرادی که خیلی با ژورنال ها آشنایی ندارن این دیتا بیس ها خیلی مهم هستن لازمه کمی راجع به اون ها بحث بشه...
در زمینه دیتا بیس های خارجی این یه لیسته اولیه هست:
یه سری دیگه دیتا بیس هم هست که open access هست مثل:
لازم به ذکره که بازم دیتا بیس هست که استفاده های دیگه داره مثل scopus یا ebrary اما اینجا راجع به دیتا بیس های مقاله ها صحبت میکنیم
در مورد ارزیابیشون باید بگم من تا به حال رده بندی ای از میزان قابل اعتماد بودن دیتا بیس ها ندیدم اما با توجه به تجربه من دو تا دیتا بیس اول از همه بهترن و تعداد بیشتری مقاله توشون هست... البته بستگی به رشته هم داره مسلما...
همونطور که میدونید یه سری موسسه هستن که مقاله های ژورنالی و کنفرانسی رو منتشر میکنن و در اختیار عموم میزارن.... مثل ساینس دایرکت و امرالد و حتی چندین شرکت داخلی....
با توجه به اینکه در ابتدا مخصوصا برای افرادی که خیلی با ژورنال ها آشنایی ندارن این دیتا بیس ها خیلی مهم هستن لازمه کمی راجع به اون ها بحث بشه...
در زمینه دیتا بیس های خارجی این یه لیسته اولیه هست:
Science Direct (Elsevier)
Emerald Journals
IEEE Xplore - IEEE/IEE Electronic Library
Wiley Online Library
EBSCO
ACM Digital Library
ABI Inform Global (ProQuest)
Springer Link
JSTOR Arts & Sciences I Collection
SAGE Journals Online (Sage Premier)
که بعضی هاشون خیلی استفاده میشن و بعضی نه اونقدر و البته درجه اعتبارشون هم فرق داره... Emerald Journals
IEEE Xplore - IEEE/IEE Electronic Library
Wiley Online Library
EBSCO
ACM Digital Library
ABI Inform Global (ProQuest)
Springer Link
JSTOR Arts & Sciences I Collection
SAGE Journals Online (Sage Premier)
یه سری دیگه دیتا بیس هم هست که open access هست مثل:
BioMed Central via SCIRUS
DOAJ - Directory of Open Access Journals
Free medical journals.com
PubMed
اگه خاستین میتونین اسم هر کدوم رو توی گوگل سرچ کنین و پیدا کنین سایتشون رو.... DOAJ - Directory of Open Access Journals
Free medical journals.com
PubMed
لازم به ذکره که بازم دیتا بیس هست که استفاده های دیگه داره مثل scopus یا ebrary اما اینجا راجع به دیتا بیس های مقاله ها صحبت میکنیم
در مورد ارزیابیشون باید بگم من تا به حال رده بندی ای از میزان قابل اعتماد بودن دیتا بیس ها ندیدم اما با توجه به تجربه من دو تا دیتا بیس اول از همه بهترن و تعداد بیشتری مقاله توشون هست... البته بستگی به رشته هم داره مسلما...
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز