22-01-2011, 12:46 AM
دوستان عزیزی که تجربیاتی در زمینه دارند می توانند در بحث این انجمن شریک شوند و به کاربران کمک کنند.
با تشکر فراوان
با تشکر فراوان
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"
عوامل مهم در رد شدن درخواست ويزای تحصيلی كانادا
|
22-01-2011, 12:46 AM
دوستان عزیزی که تجربیاتی در زمینه دارند می توانند در بحث این انجمن شریک شوند و به کاربران کمک کنند.
با تشکر فراوان The Things you Own, End Up Owning you "Fight Club"
20-04-2011, 03:43 PM
سلام
من چند سال پیش (حدود دو سال) برای مهاجرت به کانادا از طریق skilled worker اقدام کردم. حالا میخوام برای سال دیگه phd برای کانادا اقدام کنم ولی شنیدم که چون الان پرونده مهاجرت من در جریان این تاثیر منفی روی گرفتن ویزا برای تحصیل در کانادا داره. آیا این درسته؟ البته من از سفارت کانادا تو آلمان میخوام اقدام کنم این بار. ممنون
21-04-2011, 10:02 AM
در مورد امریکا میدونم که داشتن پرونده گرین کارد تاثیر منفی در گرفتن ویزای دانشجویی داره، ولی در مورد کانادا مطمئن نیستم. لینکهای زیر، لینکهایی از دو تا فروم مختلفه که در جواب سوال مشابهی گفته شده که تاثیر منفی نداره، البته نمیدونم چقدر میشه روی اینها حساب کرد:
http://www.immigration.ca/forum/forum_po...udent-visa http://www.trackitt.com/usa-discussion-f...is-pending
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
19-09-2011, 02:37 PM
برای مصاحبه باید به چه کشوری بریم با توجه به این که سوریه بسته شد .
چند وقته ویزا میدن ؟ به چه چیز هایی بستگی داره؟
29-07-2012, 02:55 PM
اگر پذیرش گرفته باشیم، باز هم امکان داره ویزا ندهند؟! یک نفر بمن گفت که پذیرش از چه دانشگاهی باشه برای گرفتن ویزا مهمه ! این حرف چقدر صحت داره ؟! ممنون
01-09-2012, 05:10 PM
سلام
می خواستم راجع به ویزای زوج دانشجو برای کانادا سوال بپرسم می خواستم ببینم اگر هر دو پذیرش داشته باشن آیا در گرفتن ویزا به مشکل بر می خورند؟ (این رو یک وکیل به من گفت) یا اینکه بهتره بعد از گرفتن ویزا عقد کنن؟ و اینکه کلا چجوری می شه با مشکلات اپلای کردن کنار اومد چون هر دو می خوایم توی یک شهر باشیم طبیعتا خیلی آپشن های شهر های دیگه رو به خاطر نبودن رشته ی همسر توی اون شهر از دست می دیم. کلا اگر کسی با همسرش و در همچین شرایطی برای تحصیل رفته دوست دارم مشکلات و تجربیاتشونو بدونم ممنونم از توجه و وقتی که می ذارین
کسی اگر ویزای آمریکاش در مرحله کلیرنس ریجکت شده باشه، برای کانادا هم احتمالش هست ویزاش ریجکت بشه؟ ممکنه مثلاً این افراد برن تو یه Black list که مثلاً در اختیار کانادا هم قرار بگیره؟ از این لحاظ می گم چون به هر حال آمریکا و کانادا روابط شون نزدیکه و از نظر سیاست خارجی تقریباً یه رویه رو دنبال می کنند.
سوال دوم هم اینکه در کل آیا برای کانادا هم رشته های حساس احتمال رد شدن ویزاشون در حد آمریکاست یا کمتره؟ ممنون.
17-10-2012, 07:51 PM
سلام پژمان جان
جواب سوال اولتو رو فقط در این حد میدونم که بابک عزیز دو بار از ایران واسه آمریکا ریجکت شدن !! و بعدش رفتن کانادا پس بعید می دونم اینطوری باشه از طرفی هم سالیان زیادی هم از اون موقع گذشته و احتمال تغییر قوانین هم وجود داره ولی بازم بعید میدونم نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
18-10-2012, 12:11 PM
پژمان جان
خیلی بعیده که کسی که رد شدن در کلیرنس امریکا باعث نگرفتن ویزای کانادا بشه و وارد شدن در black list فقط در صورتی اتفاق میافته که کسی واقعا پرونده حقوقی بینالمللی پیدا کنه. در نتیجه رد شدن به خاطر رشته و غیره باعث وارد شدن در black list نخواهد شد. برای کانادا حساسیت در مورد رشته کمتر از امریکاست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
06-07-2013, 09:07 PM
با سلام...ایا داشتن فامیل درجه 1 که اقامت دائم کانادا یا شهروند اونجاست امتیاز مثبت برای دریافت ویزای دانشجویی هست یا منفی؟؟
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |