این تاپیک به معرفی ژورنال های ISI در رشتههای مختلف میپردازد.امیدوارم با کمک کاربران محترم اطلاعات مفیدی از رشتههای مختلف جمع آوری گردد.
معرفی ژورنال های مختلف ISI
|
04-04-2011, 10:12 PM
سلام به همگی دوستان این وب سایت جالبی هست که نشون میده و آموزش میده اطلاعات پیش نیاز رو برای نوشتن یک مقاله isi و همچنین ژورنال های ISi رو در رشته های مختلف معرفی می کنه!
http://isimag.blogfa.com
19-04-2012, 11:39 PM
Dear Mr, Gh,
Could your idea help other authors to submit their papers while they are on the move? Or perhaps you have an idea for an application that involves several journals in a subject area? Whatever your journal app ideas, submit your suggestions to Elsevier's Best Mobile App Competition today! You don't have to be a Techie, you just need to have good ideas! Put your pen to paper (or fingers to keyboard) and write these ideas down. Who knows? You might even win an iPad for your efforts! Specifically, we are looking for application ideas that are journal based. The competition is open to all, regardless of whether you have published with Elsevier or not. The top ideas will be selected and the winners will receive one of the following prizes:
Kind regards, Lyndsay Scholefield Senior Marketing Communications Manager Elsevier نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
دوستان عزیز برای جستجوی مجلات و پیدا کردن آدرس اینترنتی آنها (هم برای مجلات ISI و هم غیر ISI) می تو نید از سایت زیر استفاده کنید. هم با نام مجله جستجو می کنه و هم با کد بین المللی مجله (ISSN).
17-07-2013, 06:10 PM
با سلام
دوستان لطف میکنید برای رشته مدیریت مالی چند تا مجله isi با ایمپکتهای یک دهم , 2 دهم , معرفی کنید . با تشکر (17-07-2013, 06:11 PM)'artash' نوشته: با سلام با سلام این کار رو شما خودتون باید انجام بدید و بعد اگر احیانا در زمینه اعتبار ژورنال سوالی داشتید، در تاپیک سوال درباره اعتبار ژورنال ها از بقیه دوستان راهنمایی بگیرید. از همکاری شما پیشاپیش سپاسگزارم " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
سلام و خسته نباشید.
من هرچی گشتم چندان در مورد نشریه های معتبر مربوط به علوم انسانی به زبان انگلیسی چیز زیادی اینجا پیدا نکردم. عزیزانی که اطلاع دارن لطف کنن یک سری از نشریات معتبر رو که مقالات روز رو چاپ میکنن به ما معرفی کنن و سایتهاشون که چکیده و یا مختصر مقالات رو نمایه کرده. ممنون.
03-10-2013, 01:56 PM
سلام و خسته نباشید.
من هرچی گشتم چندان در مورد نشریه های معتبر مربوط به علوم انسانی به زبان انگلیسی چیز زیادی اینجا پیدا نکردم. عزیزانی که اطلاع دارن لطف کنن یک سری از نشریات معتبر رو که مقالات روز رو چاپ میکنن به ما معرفی کنن و سایتهاشون که چکیده و یا مختصر مقالات رو نمایه کرده. ممنون.
03-10-2013, 07:30 PM
(03-10-2013, 01:56 PM)'saman1989' نوشته: سلام و خسته نباشید. درود
داخلی منظورتونه یا خارجی؟ ژورنالهای معتبر در رشته های مختلف علوم انسانی رو از طریق لینک www.scimagojr.com می تونید جستجو کنید. بعد از پیدا کردن برای حصول اطمینان در scopus نام ژورنال رو جستجو کنید. به طور مثال این نتیجه جستجوی ژورنالهای فیلد فلسفه هست.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد... -- در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ.. در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
11-10-2013, 05:17 PM
(03-10-2013, 07:30 PM)'Shahrouz' نوشته: سلام. نشریات خارجی. البته بیشتر مد نظر من سایتهایی هست که بشه مقالات رو داونلود کرد حالا مستقیم از طریق آدرس خود نشریات یا سایتهای مرتبط.
|
|