22-06-2012, 10:35 PM
(22-06-2012, 08:54 PM)F_Mehr نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترمسلام
اگر برای پاییز 2013 بخوای اپلای کنی و تا تاریخ 91/6/31 از ارشد فارغ التحصیل شویم میشه کارایه پذیرش را انجام داد؟
برای پذیرش گرفتن با گواهی موقت میشه کار ها را انجام داد بعد اگر درست شد اصلش ا تا 1سال بعد (منظورم زمانیکه مدرک ارشد آزاد بشه) فرستاد؟
برای کارشناسی هم چون من بلافاصله برای ارشد پذیرفته شدم اینطوری که فهمیدم اول باید بذارم از ارشد فارغ التحصیل شم بعد برم دنبالش تا 6 ماه بعدش میتونم مدرکش ا آزاد کنم،درست متوجه شدم؟
از وقتی که برای پاسخگویی به سوال من گذاشتید بسیار متشکرم
دو سوال اول شما مرتبط به این تاپیک نیست،پس من خیلی خلاصه جواب می دمشون:
همونطور که مریم جان هم پاسخ دادند،میتونید از شهریور به بعد کارهای پذیرش رو انجام بدید.
گواهی موقت شما غیر رسمی و غیر قابل ترجمه است پس نمیتونید اونو برای دانشگاه ها بفرستید و ضمنا تا زمانیکه مدرکتونو آزاد نکرده باشید(چه با پرداخت پول و چه از طریق عدم کاریابی) نمی تونید ریز نمراتتونو دریافت کنید.که خوب طبیعتا بدون ریز نمراتتون مدارکتون ناقص خواهد بود.پس جواب سوال دومتون خیر است.
درباره سوال آخر:شما باید شش ماه از زمان فارغ التحصیلیتون بگذره تا بتونید به مراکز کاریابی تقاضای کار کنید و بعد هم باید 6 ماه دیگر منتظر بمونید که مثلا برای شما کار پیدا نشده!یعنی دست کم یک سال از تاریخ فراغت از تحصیل شما زمان می بره.
موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"