06-05-2014, 11:32 PM
(06-05-2014, 11:03 PM)'kavehirani' نوشته: سلام
من اول وضعیت خودم روتشریح می کنم و بعد سوالم را مطرح می کنم.
من لیسانس از دانشگاه باهنر گرفتم و حالا هم در حال تحصیل در دوره ارشد در دانشگاه تهران هستم. من تا دی آینده دانشجو هستم. و برای مهر سال بعد قصد رفتن دارم پس قاعدتا به طور عادی نمی توان مدرکم را از طریق کاریابی آزاد کنم چون زود تر از یک سال خواهم رفت.
ولی حالا سوال اینه که اگر فرض کنیم من بعد از شش ماه یک نامه از کاریابی بگیرم و اداره کار هم تایید کرد(فرض کنید من بتوانم این نامه را به هر صورتی که هست بگیرم) آیا می توانم از طریق این نامه برای گرفتن لیسانس اقدام کنم؟ چون به هر حال بیشتر از یکسال از فارغ التحصیلی دوره لیسانس من می گذرد.( نگرانی ام این است که دانشگاهها به یک سیستم یکپارچه متصل باشند و متوجه شوند که من کمتر از یک سال قبل دانشجوی دانشگاه دیگری بودم.)
حالا اگر من مدرک لیسانس خودم را به این صورت بگیرم فکر نکنم برای ارشدم این نقشه عملی باشه چون به هر حال دانشگاه ارشدم متوجه هست که از تاریخ فارغ التحصیلی من کمتر از یک سال می گذرد. با این تفاسیر باید حتما ارشد خودم را بخرم ولی آیا اینکه کارشناسی خودم را به طور رایگان گرفتم مشکلی ایجاد نمی کنه؟
امیدوارم توانسته باشم خوب منظورم را برسانم.
با تشکر
بله شما می تونید بعد از فارغ التحصیلی از کارشناسی ارشد، از طریق کاریابی مدرک کارشناسیتون رو آزاد کنید. اگر شبانه باشید که اصولا همین حالا هم باید بتونید مدرک کارشناسی رو آزاد کنید. این روش هیچ مشکلی برا آزاد کردن مدرک ارشدتون به طرق دیگه ایجاد نمیکنه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا