11-12-2015, 03:22 PM
(11-12-2015, 04:19 AM)behzad258 نوشته: سلام دوستان یه سوال فنی دارم (اگه توضیح ش پیچیده میشه ببخشید)
من تا یک ماه دیگه یعنی اواخر دی (۹۴)کارشناسی ارشدمو دفاع میکنم
احتمالا تا چند ماه دیگه مثلا خرداد ۹۵ پایان خدمت (معافیت ) داشته باشم و دریافت کنم (پس در خرداد ۹۵ می تونم مدارک لیسانس و ارشد رو جهت آزاد سازی به اداره کار ببرم و آذر ۹۵ مدت زمان ۶ ماه عدم کاریاب تموم شده اما بخاطر اینکه یک سال از سربازی نگذشته نمیتونم مدرکمو آزاد کنم تا خرداد ۹۶)
اگه بخوام مثلا تا اخر آذر ۹۵ اپلای کنم
مجبورم با گذاشتن وثیقه (غیر پول نقد مثل سند خونه) ریز نمراتمو دریافت کنم که بتونم اپلای کنم(تا اینجا درست ؟)
فرض پذیرش گرفتم و در مهر ۹۶ باید عازم شم
خب سوالم اینجاست
بعد از اینکه ریز نمراتمو باوثیقه دریافت کردم و اپلای کردم آیا می تونم در خرداد ۹۶ که یک سال گذشتن از سربازیم تموم میشه ، نامه عدم کاریابی م رو ببرم و وثیقه مو آزاد کنم قبل از رفتن ؟
سلام دوست عزیز،
وثیقه برای خروج از کشور برای مشمولین خدمت سربازیه و ارتباطی به دریافت ریزنمرات و دانشنامه نداره. شما بعد از معافیت می تونید دانشنامه و ریزنمراتتون با پرداخت هزینه آزاد کنید اگر عجله دارید. راه دیگه هم این هست که با مدارک غیر رسمی اپلای کنید برای دانشگاه هایی که میشه و بعد از پذیرش مدارک رسمی بهشون ارائه بدید که تا اون موقع یکسال هم از دریافت کارت معافیت گذشته.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.