06-04-2015, 12:08 PM
(05-04-2015, 07:46 PM)'nooshayeman' نوشته: دکتر فرخی ابتدا گزارش مختصری از وضعیت سلامت و عمل های جراحی و سابقه های بستری شدن از ما گرفتن که ما مواردی که بود رو گفتیم. بعد راهنمایی شدیم که آزمایش های لازم رو بدیم. دخترم فقط آزمایش ادرار داد و من و همسرم آزمایش خون و ادرار که جمعا 193 هزار تومن شد. سپس پاسپورتها اسکن شد و ازمون عکس گرفتن.
بعد برای گرفتن عکس قفسه سینه به بیمارستان پارس رفتیم. عکس قفسه سینه من و همسرم رو گرفتن که هزینه اون هم 150 هزار تومن شد.
روز شنبه 8 فروردین ساعت 3 بعد از ظهر دوباره به بیمارستان آپادانا مراجعه کردیم. آزمایش های من و دخترم مساله ای نداشت ولی در آزمایش ادرار همسرم خون دیده شده بود که ناشی از سنگ کلیه ایشون بود که قبلا هم به دکتر اعلام کرده بودیم.
دکتر فرخی ابتدا تست ادرار همسرم رو تکرار کردن که نتیجه همون قبلی بود. بعد سونوگرافی از کلیه، مثانه و لوله های ادراری نوشتن و یک نامه هم برای دکتر دانشور فوق تخصص کلیه نوشتن که نتیجه سونوگرافی رو ببریم ایشون نظر بدن.
در همان جلسه دکتر فرخی تست چشم گرفتن و معاینه شکم و قلب و همچنین اندازه گیری قد و وزن رو نیز انجام دادن.
یکشنبه صبح به بخش سونوگرافی بیمارستان پارس مراجعه کردیم و سونوگرافی انجام شد. هزینه سونوگرافی 40 هزار تومن شد.
بعد با دکتر دانشور تماس گرفتم که ایشون گفتن که در تعطیلات هستن و شنبه 15 فروردین ساعت 5 وقت دادن.
روز شنبه به مطب دکتر دانشور مراجعه کردیم. ایشون سونوگرافی رو دیدن و یک عکس KUB هم نوشتن که رفتیم رادیولوژی انجام دادیم. بلافاصله عکس رو بردیم دکتر دانشور دیدن و یه نامه برای دکتر فرخی نوشتن که کلیه و مثانه مساله ای نداره و خون دیده شده بعلت سنگهای کلیه می باشد.
هزینه پرداختی به دکتر دانشور 150 هزار تومن و عکس 25 هزار تومن شد.
امروز یکشنبه 16 فروردین، سونوگرافی، عکس KUB و نامه دکتر دانشور رو تحویل دکتر فرخی دادیم و ایشون گفتن که از نظر ایشون مساله ای وجود نداره مگر اینکه دکتر اورولوژی اوتاوا بخواد آزمایش تکمیلی دیگه ای انجام بشه.
ضمنا دکتر فرخی گفتن که یک هفته تا ده روز دیگه مدارک ما رو می فرستن.
امیدوارم مساله ای جدیدی ایجاد نشه و به زودی به مرحله بعدی برسیم.
سلام
خیلی متاسفم که پروسه مدیکال شما انقدر پر هزینه و طولانی شد و امید وارم که عبرتی برای باقی دوستان بشه.
قبلا هم دوستان دیگه ای گفتن که چک زده اعتراف نکنید مخصوصا برای دکتر گیری مثل فرخی چون خود من هم با ایشون مدیکال داشتم.
هم کلیه و هم مثانه سنگساز داشتم و یک هفته قبل از مدیکال تا میتونستم آب خوردم و به دکتر هم چیزی در این باره که این مشکلات رو دارم نگفتم. توروز مدیکال ادرارم زرد کم رنگ بود و مثل اشک چشم زلال . آزمایش هم هیچی نشون نداد خدارو شکر البته خون به میزان خیلی کم بود که دکتر گفت ایرادی نداره و خیلی خیلی کمه.
دوست دیگه ای با ما اومده بود آزمایشگاه و با هم از مطب دکتر اومده بودیم و گفتم که باید آب میخوردی و .... ولی به دکتر گفته بود که سنگ کلیه داره و بهش گفتم که ظرف ادرارت رو بده خانومت جای هر دو شما پر کنه و اونها هم بدون هیچ مشکلی مدیکالشون رسیو شد .
همیشه صداقت خوب نیست
خیلی متاسفم که پروسه مدیکال شما انقدر پر هزینه و طولانی شد و امید وارم که عبرتی برای باقی دوستان بشه.
قبلا هم دوستان دیگه ای گفتن که چک زده اعتراف نکنید مخصوصا برای دکتر گیری مثل فرخی چون خود من هم با ایشون مدیکال داشتم.
هم کلیه و هم مثانه سنگساز داشتم و یک هفته قبل از مدیکال تا میتونستم آب خوردم و به دکتر هم چیزی در این باره که این مشکلات رو دارم نگفتم. توروز مدیکال ادرارم زرد کم رنگ بود و مثل اشک چشم زلال . آزمایش هم هیچی نشون نداد خدارو شکر البته خون به میزان خیلی کم بود که دکتر گفت ایرادی نداره و خیلی خیلی کمه.
دوست دیگه ای با ما اومده بود آزمایشگاه و با هم از مطب دکتر اومده بودیم و گفتم که باید آب میخوردی و .... ولی به دکتر گفته بود که سنگ کلیه داره و بهش گفتم که ظرف ادرارت رو بده خانومت جای هر دو شما پر کنه و اونها هم بدون هیچ مشکلی مدیکالشون رسیو شد .
همیشه صداقت خوب نیست