12-09-2017, 09:26 AM
(11-09-2017, 06:50 PM)Razi131322 نوشته: سلام. سه تا سوال داشتم. من دارم برنامه میریزم تا تو جولای 2018 enroll کنم برای ارشد ایتالیا. یه چیزی شنیدم مبنی بر اینکه حتمن سه ترم باید بریم مدرسه ایتالیایی وگرنه آزمون و ویزا رو هواست. من میخواستم یه آموزشگاه دیگه برم که اگه این مورد صحت داشته باشه سخت میشه چون مدرسه ایتالیایی خیلی باید تو نوبت وایسی وزمانبندیش به من نمیخوره. شما اطلاعی دارید؟ امکان داره فرد با هز پیش زمینه ایی از ایتالیایی و هرکجا که یاد گرفته آزمون رو بده و ویزا بگیره؟ 1. آزمون استرنی اغلب توی زمستون برگزار میشه و این یعنی من تا اون موقع شاید شاید بتونم به A2 برسم. هیچ زمان دیگه ایی نداره؟
3. یه دانشگاه توی رم Sapineza به من گفت که فرمت اصلی اینه که بیای اینجا و همینجا آزمون ایتالیایی ازت میگیریم. حالا من یه مقدار گیج شدم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
1- بله باید سطوح A1, A2, B1 رو خونده باشی تا برای ازمون اماده بشی.
2- این بستگی به سطح دانش و یادگیری خودت داره که چقدر زود یاد بگیری
3- در این خصوص فقط دانشگاه Siena مجری برگزاری هست. حالا اینکه شما باید ویزا بگیری بعد بری اونجا امتحان بدی! در صورتی که ویزای زبان ایتالیایی نداری چطور ممکنه؟ پس بهتره گول حرفهای این موسسات دانشگاههای غیرمجری رو گوش نکنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public