03-04-2015, 11:52 PM
(29-04-2014, 07:38 AM)Bahram نوشته: من تجربه شخصیم رو از این آزمون میگم شاید بتونه در تصمیم گیری برخی از دوستان کمک کنه.سلام دوست عزیز ؛ تو مطالب تون گفتید که 4.5 ماه طول میکشه جوابش بیاد، یعنی از زمان ثبت نام و ارسال مدارک 4.5 ماه یا از زمانی که امتحان رو دادید تا جواب بیاد 4.5 ؟ ممنون میشم جواب بدید
من پارسال این آزمون رو نشستم، حدود یکماه و نیم برای آزمون خوندم. ولی متاسفانه با نمره ۶۹ افتادم و برای قبولی نیاز به نمره ۷۰ داشتم. اعتراض هم فایده نداشت چون نظر نفر سوم با دو نمره تصحیح کننده قبلی جمع میشه و میانگین گرفته میشه. اشکال من در قسمت ترجمه بود، و فکر میکنم ایرادی که کار من داشت این بود که متن انگلیسی رو تحتالفظی ترجمه کردم و متن فارسی که در پاسخنامه نوشته بودم به صورت فارسی روزمره و روان نبود.
نهایتا با آسانتر شدن شرایط اقامتی و رسوندن امتیازم به ۶۰ دیگر سراغ این آزمون نرفتم چون بهش احتیاجی نداشتم.
ولی من شخصا چندان این آزمون رو توصیه نمیکنم، چون خیلی گران هست مخصوصا خارج از استرالیا. و هم اینکه حدود ۴،۵ ماه طول میکشه جوابش بیاد. بجاش بهتره تلاش کنید برای آیلتس هشت، چون هم ارزانتره ۳۳۰ دلار، و هم اینکه دوازده روزه نتیجه امتحان مشخص میشه و شما میتونید دوباره شانستون رو امتحان کنید. از جهتی در صورت داشتن آیلتس هفت، آیلتس هشت ده امتیاز اضافه داره و ناتی پنج امتیاز.