دوستانی که در اینده احتمالا گذرشون اینجا بخوره و میخوان با کلیرنس و مصاحبه به خصوص کلیرنس به طور خلاصه آشنا بشن میتونن از سایت دانشگاه MIT استفاده کنن.
چون تاپیک مناسبی نبود گفتم همینجا مطالبی راجع به طولانی شدن کلیرنس بذارم.
1- این لیست سازمانهایی هست که با پروسه کلیرنس عجین شدن. پس طولانی شدن کلیرنس یه امر عادی هستش!!
جورج بهش گفته بود که خوب از ایران چه خبر؟!! و یا بعضی سوالات که آدم واقعا هنگ میکنه.
اینجا رو هم ببینید بد نیست.
بااحترام
چون تاپیک مناسبی نبود گفتم همینجا مطالبی راجع به طولانی شدن کلیرنس بذارم.
1- این لیست سازمانهایی هست که با پروسه کلیرنس عجین شدن. پس طولانی شدن کلیرنس یه امر عادی هستش!!
FBI, CIA, Drug Enforcement Agency, Department of Commerce, Office of Foreign Asset Control, Interpol, the national criminal and law enforcement databases, the DOS Bureau of Non-proliferation, and others.
یه مساله جالب که یکی از دوستام بهم گفت رو هم اینجا میذارم که راجع به نحوه زیر نظر گرفتن فرد هستش و نامرتبط به کلیرنس هم نیست. دوستان علاقه مند بخونن و صد البته اگه نظری هم داشتن بگن. البته این رو بگم که من خودم این مساله رو هم قبول میتونم بکنم و هم نمیتونم. فقط من باب اطلاعات هستش.مثلا به فردی تو مصاحبه گفتن تو فلان فروم هم عضو هستی میتونی مختصر بگی این فروم چیه! و یا به دوست خودم که مکانیک بود سال پیش و میرفت SIU افسره اخرش به شوخی بهش گفته بود که تو فیسبوک هم که عضو نیستین! و یا یکی از دوستام رفته بود باکو 8 ماه پیش اون افسر معروف سیاه پوست خطریه!
اینجا رو هم ببینید بد نیست.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.