از اینجا هم می تونید وضعیت پرونده تون رو چک کنید که مربوط به واشنگتن هست و حالت داخلی داره و ملاک در نهایت چیزی است که سفارت به شما اعلام می کنه. تگاه کنید و نتیجه رو اطلاع بدین.
در مورد زمان ویزادهی تقریبا تا قبل از شروع دوره بعد که همون اواخر سپتامبر باشه می بایست ویزاتون رو می گرفتین ولی از اونجاییکه این زمان گذشته به نظرم دیگه به این موضوع در نامه نگاری هاتون اشاره نکنید. البته اگر قبلا ایمیل زده بودین قاعدتا باید در جریان باشند و از دست شما کار بیشتری ساخته نیست.
پینوشت: ترجیحا اگر با اکانت پست بگذارید (به جای کاربر مهمان) پیگیری پست هاتون راحت تر میشه.
در مورد زمان ویزادهی تقریبا تا قبل از شروع دوره بعد که همون اواخر سپتامبر باشه می بایست ویزاتون رو می گرفتین ولی از اونجاییکه این زمان گذشته به نظرم دیگه به این موضوع در نامه نگاری هاتون اشاره نکنید. البته اگر قبلا ایمیل زده بودین قاعدتا باید در جریان باشند و از دست شما کار بیشتری ساخته نیست.
پینوشت: ترجیحا اگر با اکانت پست بگذارید (به جای کاربر مهمان) پیگیری پست هاتون راحت تر میشه.
(14-10-2015, 12:42 PM)مهمان نوشته: من مصاحبه رو انجام دادم و به من فقط گفتند از طريق وب سايت چك كنم
مشكل اينه كه نه تنها جواب اره ندادند تا الان بلكه جواب نه رو هم نميدند
در وب سايت دايما نشون ميده كه در حال پيگيري هست
و به سفارت هم چند بار ايميل زدم ولي پاسخگو نيستند
من شنيدم يك وب سايت در واشنگتن هم هست براي پيگيري بيشتر ايا صحت داره؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -