28-09-2012, 11:08 AM
امروز مطلبی رو در وبسایت دولتی nsf امریکا پیدا کردم که آماری از تعداد دانشجویان در رشتههای مهندسی و علوم (S&E) ارائه میده. قسمتی از این آمار و اطلاعات مربوط به تعداد دانشجویان خارجی هست. تعدادی فایل Excel در همین صفحه وجود داره که تعداد دانشجویان رو در رشتههای مختلف در بر داره و به طور خاص این فایل آماری از دانشجویان خارجی و همچنین بومی رو به تفکیک رشته در رشتههای علوم و مهندسی نشون میده. فایل سه تا ستون عددی داره که اولی کل دانشجویان، دومی دانشجویان بومی و سومی دانشجویان خارجی رو نمایش میده. این آمار نشون دهنده رشتههایی هست که دانشجویان خارجی بیشتری میگیرند. مثلا اگر به رشته برق نگاه کنید میبینید که تعداد دانشجویان خارجی تقریبا سه برابر دانشجویان بومیه که بیانگر این هست که دانشجویان خارجی زیادی در این رشته جذب میشن.
بد نیست که نگاهی به فایلهای دیگه در همین صفحه از وبسایت بیاندازید. آمار و اطلاعات جالبی درشون هست.
بد نیست که نگاهی به فایلهای دیگه در همین صفحه از وبسایت بیاندازید. آمار و اطلاعات جالبی درشون هست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.