سلام، تاجایی که من اطلاع دارم این بار اوله که آقای اعلایی کلاس آنلاین به این صورت برگزار می کنند و در نتیجه کسی تجربه همچین کلاسی نداره که بتونه بگه آنلاین هم خوب بود یا نه و آیا همون تاثیر کلاس حضوری داره یا نه. البته دکتر برزآبادی مشابه همین کلاس آنلاینُ برای آمادگی GRE برگزار کردند و این کلاس هم باید چیز مشابهی برای تافل باشه. پیشنهاد من اینه که چون تو شهرستان زندگی می کنید و دسترسی به کلاس و استاد باتجربه ندارید همین کلاس ثبت نام کنید چون در بدترین حالتش اگر بقیه چیزهاش مثل کلاس حضوری نباشه، آقای اعلایی رایتینگ ها و اسپیکینگ های شما رو هر هفته تصجیح خواهند کرد و اشکلات شما رو بهتون گوشزد خواهند کرد و این خودش قطعا موثر خواهد بود و کم چیزی نیست.
خیلی خوبم میشه شما بعدا تجربیاتتون و نظرتون در مورد این کلاس آنلاین همینجا بنویسید.
خیلی خوبم میشه شما بعدا تجربیاتتون و نظرتون در مورد این کلاس آنلاین همینجا بنویسید.
(11-07-2014, 01:16 AM)'rima2x' نوشته: دوستان مهلت کمی واسه تموم شدن ثبت نامش مونده. اگه منو راهنماییم کنید ممنون میشم. یه جورایی گرچه ویدئو کنفرانسی ه اما میخوام اسم بنویسم. حتما مفید میشه.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.