16-05-2012, 12:53 AM
(15-05-2012, 11:50 PM)amin_mb نوشته: دوستان سلام!با تشکر ویژه از این عزیز در حال حاضر کتابای علوم و فنون کیش Total English تا پایان upper intermediate هست و بعدش سطوح پیشرفته CAE و بعد CPE شروع میشه. حرف شمام کاملا درسته و بچه های دیگه هم میگن کتاباش طوریه که واقعا آدم برای آیلتس آماده میشه چون متن هاش بخصوص خیلی شبیه آیلتس هست!!
بله احمد جان، مایک و محمد تو پست هاشون بهش اشاره کردند. محمد ویرایش کرد،از اول نبود
بچه ها مثل بقیه درس های دبیرستان، سر کلاس ها به شوخی می گذروند و موقع امتحان که میشد، با حفظ کردن لغات و گرامر به راحتی پاس می شدند!
دو سال پیش، هم خونه ایم در مشهد کلاس های علم و فنون کیش را می رفت از صفر شروع کرد و بعد از 6 ماه کاملا پیشرفتش مشهود بود! حسن علم و فنون کیش اینه که کتاباش از Cambridge هست و British محور هست! بنابراین، کسانی که یکی دو ترم علم و فنون کیش بخونند، به نظر من، Listening شون برای آیلتس آماده خواهد شد!
اما سفیر هم English Result هست که مال oxford هست و کلا جدیدترین کتابای آموزشی دنیاست و از 2010 یا 2011 به بازار اومده!! و برای آیلتس فوق العاده هست.
در ضمن فکر کنم 6 ماه حتی برای کسی که زبانش خیلی ضعیفه و از صفر شروع میکنه کافیه که یک مکالمه ساده داشته باشه(اگر انگیزه یادگیری داشته باشه) . من خودم دوماه کلاس عمومی و 6 ماه کلاس عمومی از نوع پیش آیلتس رفتم و به راحتی میتونم حرف بزنم و این از ماه 4 خیلی خیلی مشهود بود،البته من زبانم خیلی از پایه دبیرستان قوی بود.ولی در کل برای بقیه هم نباید تولرانس بیش از 3 ماه داشته باشه
هر جا هم تست دادم در این یکماه دقیقا منو اوایل upper انداختن که جالبه مو رو از ماست می کشن(خیلی زرنگن موسسات معتبر) من قصد دارم از اول upper در سفیر شروع کنم.کلا رو زبان عمومی خیلی تاکید دارم.
(16-05-2012, 12:05 AM)Mike نوشته: اما درباره امتحانای زبان مس تافل و . . .اینم کاملا قبول دارم و در صورت داشتن دانش عمومی بالا هم باید حتما منابع مربوط به امتحان رو خوند.
این امتحانا چیزی نیست جوز مهارت شما در این امتحانا. یعنی باید بلد باشی چطوری این امتحانا رو بدی!