01-04-2017, 10:25 AM
همون طور که خیلی از دوستان در جریان هستند شرکت اپل سرمایهگذاری بسیار بزرگی در قسمت آموزش کرده و تاکید زیادی بر ایجاد تحول در این زمینه داره. محصول iTunes U هم یکی از تلاشهای این شرکت بزرگ برای ورود به بازار آموزش هست. چند ماه پیش یکی از مدیران شرکت اپل از طریق یکی از دوستان من که در اپل کار میکنه با من تماس گرفت و مایل بود که در مورد آکادمیاکافه مطالب بیشتری بدونه. این مذاکرات ادامه پیدا کرد و اپل ابراز علاقه زیادی کرد که بتونه از طریق آکادمیاکافه به بازار آموزش در ایران راه پیدا کنه. در نهایت حدود یکی دو ماه پیش به توافق رسیدیم که شرکت اپل وبسایت آکادمیاکافه رو به مبلغ ۱۰۰ هزار دلار خریداری کنه. با توجه به این که از ابتدا ما قصدمون این بود که آکادمیاکافه همیشه به صورت غیرانتفاعی باقی بمونه، من ابتدا مخالف بودم، اما با توجه به قولهایی که شرکت اپل داده، من به این نتیجه رسیدم که این اتفاق میتونه به نفع کاربران باشه و به همین دلیل با فروش سایت موافقت کردم.
شرکت اپل قول داده که سرمایهگذاری نسبتا بزرگی در آکادمیاکافه بکنه و اغلب مطالب رو به چهار زبان انگلیسی، چینی، هندی، و اسپانیایی ترجمه کنند و در واقع فروم به مجموعه بسیار بزرگتری تبدیل خواهد شد که بسیاری از کاربران از سراسر دنیا میتونند بهش دسترسی داشته باشند. نرمافزار فروم با استانداردهای اپل بازنویسی خواهد شد و انتظار میره که رابط کاربری بسیار بهتر و سرعت بیشتری داشته باشه. همچنین نسخه موبایل سایت برای iOS به زودی ارائه خواهد شد.
همچنین شرکت اپل قول داده که تا حدی که سیاستهای شرکت اجازه میده از اطلاعات کاربران برای مقاصد تبلیغاتی استفاده نکنه.
امیدوارم که این تغییر به نفع همه دوستان باشه و آکادمیاکافه به فضای مفیدتری تبدیل بشه که دسترسی اطلاعات درش بسیار سادهتر از گذشته باشه.
شرکت اپل قول داده که سرمایهگذاری نسبتا بزرگی در آکادمیاکافه بکنه و اغلب مطالب رو به چهار زبان انگلیسی، چینی، هندی، و اسپانیایی ترجمه کنند و در واقع فروم به مجموعه بسیار بزرگتری تبدیل خواهد شد که بسیاری از کاربران از سراسر دنیا میتونند بهش دسترسی داشته باشند. نرمافزار فروم با استانداردهای اپل بازنویسی خواهد شد و انتظار میره که رابط کاربری بسیار بهتر و سرعت بیشتری داشته باشه. همچنین نسخه موبایل سایت برای iOS به زودی ارائه خواهد شد.
همچنین شرکت اپل قول داده که تا حدی که سیاستهای شرکت اجازه میده از اطلاعات کاربران برای مقاصد تبلیغاتی استفاده نکنه.
امیدوارم که این تغییر به نفع همه دوستان باشه و آکادمیاکافه به فضای مفیدتری تبدیل بشه که دسترسی اطلاعات درش بسیار سادهتر از گذشته باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.