01-05-2012, 08:57 AM
(29-04-2012, 09:11 PM)amirhossein.gh نوشته: بچه ها میدونین که تو آمریکا اگه کسی پذیرش بگیره ، قبل از ورود به دانشگاه میل دانشگاه رو بهش میدن که پسوند .edu دارهراستش اگر من باشم از ایمیلی که دانشگاه امریکایی ممکنه به شما بده استفاده نمیکنم، چون هم ممکنه استادها وقتی آدرس دانشگاه امریکایی رو میبینند کنجکاو بشن و بپرسند که شما چطور ایمیل رو دارید و هم این که ممکنه بعد از چند ماه و بعد از این که ترم بعد شروع میشه و شما به اون دانشگاه نرفتید، ایمیل رو ببندند و ارتباط شما با استادهایی که از این طریق باهاشون تماس داشتید قطع بشه.
حالا فرض کنین من پذیرش این دانشگاه رو یه سال دیفر کردم ، تو این یه سال هم میل اون دانشگاه رو دارم
میتونم برای سال بعدش، برای تماس با اساتید از این میل آکادمیک آمریکایی استفاده کنم ؟ استادا نمیگن اینو از کجا آوردی یا اصلا دقت نمیکنن ؟
ارزشی داره این کار ؟
--------------------------------------------------------
میدونین جی میل این قابلیت رو داره که بتونه تمام میل های اکانت های دیگه رو با استفاده از سیستم خودش بفرسته !
مثلا ایمیل فلان دانشگاه @xxxx.edu هست . بعد منتقل میکنیم به جی میل یعنی از جی میل با این پسوند .edu میل بزنیم. ولی موقع فرستادن ایمیل میزنه :
yyyyy@xxxx.edu via gmail.com . آیا این هم جزو اسپم هایی که مایک عزیز گفت میشه ؟ و کدوم حالت ارسال ایمیل رو پیشنهاد میکنین؟ یعنی مستقیم از طریق سرور دانشگاه یا از طریق انتقال به جی میل ؟؟؟
--------------------------------------------------------
طولانی شدا
جواب سوال دوم بستگی داره که فیلتری که استادها برای خودشون تعریف کردند چطوری باشه و چه قسمتهایی از header ایمیل رو جستجو کنه. صرف نظر از این موضوع، مطلبی که Mike بهش اشاره کرد یک مطلب عمومی نیست و همون طور که بچههای دیگه هم گفتند این طور نیست که همه استادها ایمیلهایی که از gmail براشون ارسال بشه رو فیلتر کنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.