20-12-2014, 01:29 PM
(19-12-2014, 10:02 PM)'saeed1992' نوشته: با سلام
بنده جدیدا فهمیدم واریکوسل درجه 3 دارم و بعد از آزمایش ها دکترها گفتن هیچ خطری نداره و مشکلی برات پیش نمیاره(منظورشون اینکه اسپرم ها سالم هستن و نیاز به عمل نداره) ولی گفتن که برو معافیت بگیره چون شانس بهت رو کرده
حالا من از این استرس دارم که فردا تو ادرات دولتی مشکل بگیرن وگرنه من ک همه چیزم سالمه و الان هم دارم هم ورزش می کنم و هم بدن سازی و هیچ مشکلی هم برای آیندم ندارم
به نظر شما با این قانون جدید سال دیگه 24 ماه میشه من چیکار کنم؟
باتشکر
واریکوسل درجه سه عدم باروری محسوب شده و معافیت میدن ولی اینکه میگین دکترا گفتن هیچ مشکلی نیست عجیبه، به نظرم بیشتر توجه و تحقیق کنید؛ امیدوارم همینطور باشه که گفتن. در مورد کار نگران نباشید، یا از اول در آگهی استخدامی میگن معافیت غیر پزشکی و یا میگن اگر پزشک معتمد اکی کنه مشکلی با معافیت پزشکی ندارن. خوب طبعا این مورد باعث عدم کارایی شما در اداره نمیشه که نگران باشید ولی خوب طبعا طیف وسیعی از آگهی های استخدامی رو از دست میدین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم