13-11-2015, 11:41 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 13-11-2015, 11:43 PM توسط automotive.)
(13-11-2015, 10:35 PM)مهمان نوشته: باعرض سلام خدمت دوستای گلم من حدود دو سال هستش معافیت پزشکی دارم و تو این دوسال ی مدرک کاردانی هم گرفتم ،ببینید اگه قرار باشه افرادی ک معافیت پزشکی دارن استخدام نکنن یا محدودیت های شدید لحاظ کنن حق ی کسایی مث من ک واسه ریزش مو معاف شدم یا خیلی های دیگه ک معافیتشون واسه چیزای بیخودیه ضایع میشه مگه ماها گناه کردیم استخدام نشیم ،حالا بعضی از شغل های دولتی مث نظام و مث شغل های نگهبانی ک حتمأباید دوره ی سربازی دیده باشی خودمونم قبول داریم ک واقعأ نمیشه استخدام شیم ولی دیگه ی کارمند ساده دولتی ک میتونیم باشیم، و دوستای گلم خیالشون راحت باشه ک مسئولین حتمأ هوای ماهم دارن و متوجه ی دلنگرانی های معاف شدگان هستن با آرزوی فردایی بهتر برای شما ها پویا
با سلام بر مهمان گرامی،
نگران این موضوع نباشید، با توجه به اینکه در کارت معافیت شما، ماده و بند معافیت پزشکی شما نوشته شده، اگر نوع معافیت با نوع خدمتی که مورد نظر سازمان مربوطه است، مغایرتی نداشته باشد، معافیت پزشکی مشکلی ایجاد نمیکند ( به جز سازمان هایی مثل نیروی انتظامی که شرایط سختگیرانه تری دارند).
نمونه عینی: در حال حاضر یک بانک در حال ثبت نام برای آزمون استخدامی است و در دفترچه شرایط استخدامی خود، برای کارهای کامپیوتری ( حسابداری، باجه دار و ...) شرط دید کامل و صحیح برای هر دوچشم رو قرار داده ( و صحبتی از ممنوعیت استخدامی برای معافیت پزشکی قرار نداده)
اما برای نگهبان بانک ذکر شده، عدم دارا بودن معافیت پزشکی.
موفق باشید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید