(08-12-2011, 09:18 PM)samane نوشته: سلام
مرسی از اینکه وقت گذاشتین....من خونه شیر مد نظرم هست و نه اتاق شیر!!! و یک جای متوسط میخوام برم....
اما یه مساله که تعجب کردم این هست که به نظرم قیمتی که دادین از خوابگاه هم بیشتر هست!!! چون من NSW Village رو که چک کردم برای اپارتمانهای 3-4-5 نفره که هر کدوم اتاق مستقل دارن حدود 240 در هفته بود!!! که با توجه به اونچه که از بچه ها شنیدم خوابگاه خوبی هست.... ولی میگفتن که این مقدار خیلی گرون هست!!!! من تصورم بر این بود که با هفته ای 200 تا میشه یه خونه مناسب نزدیک دانشگاه پیدا کرد! !
اخه اگه ادم بخواد هفته ای 230 ( حداقل رو در نظر گرفتم) بده بابت یه خونه شیر! به نظرم مقرون به صرفه تر هست که از خوابگاه استفاده کنه... در حالی که از خیلیها شنیدم که خوابگاهها گرون تر هستن!!اگه اشتباه میکنم لطفا کمک کنید!!
البته که خوابگاه بهتره. ولی عموماً خوابگاهها پر هستند و برای استفاده از خوابگاههای دانشگاه باید در لیست انتظار بمانید.
خونه خوب با قیمت مناسب میتونید پیدا کنید، ولی لازمش اینه که موقتاً یک جا بمانید، و در این مدت برای خونه مناسب در آگهی های دانشگاه یا سایتهای اینترنتی نیازمندیها مثل gumtreeجستجو کنید.
خوابگاه هم فکر میکنم کمی گرونتر باشه مثلاً از حدود 250 شروع میشه
.