25-10-2012, 02:44 AM
(25-10-2012, 02:04 AM)ostokhan نوشته: دوستان یک سوال داشتم. من میخوام اقدام کنم به گرفتن پاسپورت از نوع تفریحی.منتها زمان دقیق سفر من مشخص نیست. حالا اگه من رفتم نظام وظیفه و اون برگه مخصوصشون که کشور مقصدت رو پر میکنی یه تاریخ تقریبی رو بزنم مشکلی پیش نمیاد؟چون هدف اصلی من الان فقط گرفتن پاس هست. ممنون میشم پاسخ بدید. در ضمن اگه میشه در مورد اون وثیقه سند ملک توضیح بدید چون من الان اصلا اون مقدار پول رو ندارم. اون سند باید شرایط خاصی رو داشته باشه؟ از سفته و چک نمیشه استفاده کرد؟
ضمن خوشامد به جهت پیوستن به فروم 
نه دوست من، مشکلی نیست. شما میتونید از طریق تفریحی (15 میلیون) یا از طریق زیارت عتبات عالیات (500 هزار تومان + ضمانت ضامن) پاسپورت دریافت کنید. البته در مورد زیارت عتبات عالیات باید از یک آژانس مسافرتی مورد تائید سازمان حج و زیارت، نامه دریافت کنید (مبنی بر اینکه آقای X از تاریخ فلان تا فلان، عازم کشور عراق است). بنظر من این راه سفر زیارتی رو دنبال کنید راحت تر خواهد بود تا سند ملکی. ضمن اینکه میتونید موراد مربوط به وثیقه ملکی رو در این تاپیک دنبال کنید.

نه دوست من، مشکلی نیست. شما میتونید از طریق تفریحی (15 میلیون) یا از طریق زیارت عتبات عالیات (500 هزار تومان + ضمانت ضامن) پاسپورت دریافت کنید. البته در مورد زیارت عتبات عالیات باید از یک آژانس مسافرتی مورد تائید سازمان حج و زیارت، نامه دریافت کنید (مبنی بر اینکه آقای X از تاریخ فلان تا فلان، عازم کشور عراق است). بنظر من این راه سفر زیارتی رو دنبال کنید راحت تر خواهد بود تا سند ملکی. ضمن اینکه میتونید موراد مربوط به وثیقه ملکی رو در این تاپیک دنبال کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.