09-10-2011, 07:43 AM
(08-10-2011, 04:13 PM)Pejman نوشته: فراز جان خیلی ممنونم از جوابت. راستش می خواستم مفصل جوابت رو بدم اما الان ایمیلم رو استاد جواب داده و بهتره روی این بحث کنم. چون حس می کنم این آدم صداقت نداره و انگار طلبکار هم هست. اگه واقعاً اینطور باشه حتماً در جوابش یه کاری می کنم.پژمان جان اتفاقی که برای شما افتاده واقعا ناراحت کننده بوده ولی مواظب باش دلسرد نشی و با اپلای برای دانشگاه های معتبر دیگه، موفق بشی. به نظر من بحث با استاد به خاطر عوض شدن نظرش چیزی رو تغییر نمی ده و فقط شما رو خسته می کنه. بهتره وقت و انرژی و حوصله خودت رو صرف پیدا کردن پوزیشن های مناسب دیگه بکنی.
خلاصه ایمیلش اینه: اول از همه ایشون اومده می گه من کِی بهت قول دادم گرنت رو می گیری؟! بعد هم تو معدل لیسانست زیاد بالا نیست و همینطور چون از ایران هستی، اینها باعث شده اونها ریسک نکنند و از این حرفها.... (یه جوری راجع به معدل من حرف می زنه انگار خودشون MIT هستند)
منم جواب دادم می گم که آقا جان شما از روز اول همه چی رو در مورد من می دونستید چطوری ناگهانی فهمیدین من ایرانی هستم یا معدل لیسانسم مشکل سازه؟!! یعنی ایشون نمی تونسته حداقل شفاهی در مورد این مسائل بپرسه و خیالش راحت بشه؟؟ حالا این به کنار.
بعد هم موضوع اصلی اینه که وقتی این آقا یه روزه از من جواب خواسته و تاکید می کنه اگر پذیرش از جای بهتر بگیری، قول بده نری... این یعنی اینکه من متعهد شدم بهش و اگر تو همین چند روز پذیرش بهتری می گرفتم، غیر از این بود که به خاطر ایشون رد می کردم؟؟
اگه حرفام غلطه به من بگید. تمام حرف من اینه که ایشون چطوری از من قول گرفته اگر اونجا رو قبول کنم به جای دیگه فکر نکنم، وقتی با آشنایی با شرایط من احتمال این وجود داشته که بورس بهش ندند. حداقل می تونست بهم بگه که بورس قطعی نیست و هر زمان قطعی شد این تعهد رو از من بگیره.
موفق باشی