(29-12-2012, 01:33 AM)Nasim67 نوشته: مرسی شهروز جان و محمد جان
1-این هزینه ها مال امساله ؟
2-و اینکه برای چه نوع ارسالی هست(معمولی/سریع/فوق سریع) ؟
3-محمد جان منظورت از مهر دانشگاه چیه؟ روی ترجمه ها که مهر دانشگاه نمیخوره. فقط روی کپی فرم ها(دانشنامه و ریزنمرات) به زبان فارسی که به همراه مدارک ترجمه شده توسط دارالترجمه پانچ شده، کپی مهر ها وجود داره. شما چیز دیگه ای منظورت هست؟
4-در پست های قبلی نوشته شده بود که لزومی نداره دانشجوی این دانشگاه ها باشیم تا بتونیم از خدمات پستیشون استفاده کنیم، هنوز هم درسته دیگه؟
ممنون
نسیم جان؛
1- این قیمت ها قیمت های تا پایان آذر ماه 1391 است.
2- راستش نوع پستش رو نمیدونم، چون برای دانشجویان دانشگاه های مذکور، همین یک نوع رو دارد و نمیشه انتخاب کرد ولی میدونم که حدود 5 الی 7 روزه به امریکا میرسد.
3- من برای اینکه به DHL ثابت کنم دانشجوی دانشگاه (در مورد خودم) تهران هستم، یا باید کارت دانشجویی نشون بدهم یا مدارکم (پاکت حاوی ریزنمرات که دانشگاه تهران اون رو مهر و چسب زده) نشون مسئول DHL بدهم
4- شما اگر دانشجوی دانشگاه تهران (یا هر دانشگاه طرف قرارداد با DHL باشید) هزینه پست برابر با مبالغ یاد شده (32 و 42 هزار تومان) خواهد بود و اگر هم دانشجوی این دانشگاه ها نباشید، هزینه معمول (که نمیدونم چقدر است) رو از شما دریافت میکنند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.