13-05-2016, 12:18 PM
(12-05-2016, 07:35 PM)smr-prog نوشته: با سلام و عرض ادب.شما دو میلیارد تومن بابت دستگاهی که هزینه ارسالش 230 دلار بود پرداخت کردی؟
بنده میخواستم تجربه تلخ خودمو با پست آرامکس بگم خدمت عزیزان.
من یه دستگاه bga (دستگاهی برای تعویض چیپ مادربرد،لپ تاپ ) از چین سفارش دادم فروشنده گفت که با ارامکس میفرسته منم قبول کردم هزینه کرایه هم 230 دلار امریکا شد که اونم به فروشنده پرداخت کردم کلا 560 دلار شد با هزینه کرایه هوایی توسط آرامکس.
بسته بعد از 11 روز کاری به تهران رسید.منتها من انتظار داشتم که از گمرک به من زنگ بزنن و بگن بیا ترخیص کن ولی در عین ناباوری یکی ار ارامکس زنگ زد و گفت بسته شما اومده ! ما خودمون تر خیص کردیم :| و شما باید 1.188.000 هزار تومان پرداخت کنی تا ما برات بفرستیمش! منم گفتم آخه مگه من نباید خودم ترخیص میکردم! مگرررر چقد گمرکی خورده دستگاه من!!!! به دلار گمرک ایران کل قیمت دستگاه من 1.700.00 میشد ولی من باید 1.188.000 پرداخت میکردم به آرامکس! خلاصه سرتونو به درد نیارم تو این مملکت گل و بلبل آقایون کفه ترازو همیشه خدا به ضرره ماست حتی اگه حق داشته باشی... با گمرک که تماس گرفتم 600 بار ، جواب درست حسابی که نمیدادن فهمیدم قانون وجود نداره و ارامکس هرکاری دلش بخاد انجام میده... در آخر مجبور شدم برم از چن جا قرض کنم تا باج این لاشخورا رو بدم...
اینم تجربه تلخ من .برای واردات اصلا از ارامکس استفاده نکنید چون من دو سوم قیمت دستگاهمو فقط گمرکی دادم به آرامکس...
ما یه ضرب المثل داریم میگه خدا برا گناه کارش نسازه...(منظورم خودشه، آره)
درووود بر شما.