سلام ببخشید من میخوام مدارکمو بفرستم آلمان،سریعترین پست همین دی اچ ال هست؟یا امکان سریعتری هم وجود داره؟بعد اینکه چند روز طول میکشه تا برسه؟
ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت DHL
|
01-06-2017, 08:59 PM
@parva_y
پست DHL معمولا بین 5 تا 7 روز کاری، مدارک رو به مقصد میرسونه. دوستان با کاراپست تجربه داشتند و ظاهرا سریعتر از DHL میرسه. The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
26-06-2017, 07:03 AM
سلام دوستان عزیز
من مدتیه در ژاپن هستم و دارم یک طرح تحقیقاتی انجام میدم. به دلیل کمبود زمانی که اینجا دارم مجبورم نمونهام رو به ایران بیارم و اونجا ادامه طرح رو انجام بدم. کسی میدونه که آیا میشه با پست، نمونه بافتی از کشوری به ایران فرستاده بشه؟ خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون :s
26-06-2017, 02:10 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 26-06-2017, 03:27 PM توسط automotive.)
(26-06-2017, 07:03 AM)ziba007 نوشته: سلام دوستان عزیزسلام انتقال بافت زنده از طریق پست؟ (بافت گیاهی یا جانوری؟) شما باید سوال کنید که با توجه به خطرهای احتمالی (انتقال میکربی در کشتهای جانوری و آفت در بافت گیاهی) آیا شما به طور کلی قادر به انتقال این بافتها از آن کشور و ورود آن به ایران هستید یا خیر، اگر بلی (همانند اعضای پیوندی و غیره) با شرایط خاص از طریق هواپیما امکان این کار وجود دارد. اما اول باید قوانین را سوال کنید، از پست و فرودگاه امام خمینی سوال بپرسید، به هر حال این بافت باید با شرایط ویژه وارد بشه و قوانین خاصی باید وجود داشته باشد. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
02-07-2017, 11:18 PM
(02-07-2017, 03:49 AM)mohammadjafar نوشته: سلام سلام همانطور که در این ارسال اعلام شده، شما میتوانید با مراجعه به اینجا و با وارد کردن مبدا، مقصد و دیگر مشخصات، از تعرفه این خدمت مطلع شوید. برای مثال یک نامه از برلین به تهران حدود 75.55 تا 110.49 (دو سرویس متفاوت) یورو و با 4 روز فاصله زمانی ارسال میشود. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
08-02-2018, 09:59 AM
سلام دوستان.من از اخبار BBC شنیدم که dhl دیگه محموله های پستی رو از جاهای مختلف دنیا به مقصد ایران نمیاره.میخواستم بدونم چنین چیزی صحت داره؟جدیدا کسی بسته با dhl آورده ایران؟
11-02-2018, 05:06 PM
سلام
دوستان من دوبار تا به حال بسته را از با پست DHL یکبار دریافت کردم از خارج از کشور و یکبار هم ارسال کردم. هرذوبار بسته من باز شده بود و محتویات داخلش چک شده بود! آخرین بار که یک نامه بود پاکت نامه رو باز کرده بودند و حتی دوباره مجدد با چسب نبسته بودند!!! باتوجه به این که دانشگاه ها اصرار دارند که مدارک مهر وموم شده به هیچ وجه باز نشوند به خصوص معرفی نامه ها.... من میترسم دوباره که میفرستم مدارکم رو پست باز کنه و بعد از اون چون یکبار باز شده دانشگاه مدارکم رو قبول نکنند!! به نظرتون راهی نیست که نشه مدارک رو باز کنند یا دانشگاه قبول میکنه به نظرتون؟؟ کسی تجربه مشابهی نداره؟
11-02-2018, 11:38 PM
طبق تجربه من، وقتی دانشگاه مدارک رو با DHL ارسال میکنه برای دانشگاه دیگه ای در خارج از ایران، اگر DHL در گمرک پاکت رو باز کنه و محتویاتش رو چک کنه، یک برگه و برچسب درون پاکت قرار میده با این مضمون که "این پاکت مهر و موم بوده و توسط DHL در گمرک باز شده" - یعنی موردی نخواهد بود و دانشگاه مقصد میدونه که این موضوع جزئی از روند قانونی ارسال/دریافت مدارک، توسط DHL یا هر سرویس پستی دیگه ای هستش.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
22-02-2018, 09:18 AM
(11-02-2018, 05:06 PM)atena1517 نوشته: سلام دوست عزیز مدارکتون با مهر دانشگاه و پلمپ دانشگاه ارسال شده بود؟ |
|