امروز پاکت حاوی مدارک از ایران به دست من رسید، البته خانواده پاکت رو حدود 10 روز پیش از طریق اداره پست در شهرستان برای من ارسال کرده بودند ولی به دلیل تقارن با تعطیلات Thanksgiving، پاکت امروز به من تحویل شد. پاکت اصلی حاوی مدارک، توسط DHL باز شده بود و بعد از باز شدن در پاکت برچسب دار (Shipment Inspected by DHL) دیگه ای قرار داده شده بود، وقتی موضوع رو از طریق DHL پیگیری کردم، عنوان کردند که این موضوع مربوط به مرحله Clearance هست که در مورد تمامی پاکت ها/بسته های ارسالی به امریکا توسط شرکت های پستی (حداقل در مورد DHL و TNT) انجام میشه و چون این کار توسط DHL انجام میشه، دانشگاه ها نیز به همین صورت مدارک رو خواهند پذیرفت و از این بابت نگرانی وجود نخواهد داشت.
پ.ن: از طریق برچسب الصاق شده روی پاکت، مشخص شد که باز شدن پاکت در مرکز توزیع DHL در Connecticut انجام شده بود.
پ.ن: از طریق برچسب الصاق شده روی پاکت، مشخص شد که باز شدن پاکت در مرکز توزیع DHL در Connecticut انجام شده بود.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.