07-08-2013, 02:02 AM
(06-08-2013, 06:47 PM)'spt' نوشته: به نظر من اگه دانشجویی خودش بخاد خوب کار کنه، کارش رو میکنه و اگه بخاد بپیچونه میپیچونه.... فارق از استاد راهنما!!
خیلی تاثیری نداره به نظر من مگه در یه سری جزئیات و کار های بعد از پایان تز... وگرنه راهنمایی خاصی و یا کمک خاصی نخواهد شد!! اگه یکی خودش بخاد یه تز خوب بنویسه و تلاش کنه براش حتی با یه استاد راهنمای بی خاصیت (نمیگم بد ها!! میگم بی خاصیت! یا بی تاثیر یا بی خیال به نوعی) هم یه تز خوب مینویسه و اگه نخاد کار کنه یا بخاد کار رو ماست بندی کنه با یه استاد راهنمای خفن و یا گیر هم همون اتفاق میوفته... کلا استاد راهنما ها از چند نظر درجه بندی میشن به نظر من:
گیر بودن، با دانش بودن، وقت داشتن، پیگیر بودن، در دسترس بودن و آینده داشتن
مورد آخر یعنی اینکه کار با اون استاد راهنما بعدا به دردمون میخوره یا نه؟!!
من به شخصه ترجیحم اینه: گیر نباشه، با دانش باشه، وقت نداشته باشه، پیگیر نباشه، در دسترس باشه، آینده هم که مسلما داشته باشه
اینا همه سلیقه ای هست!!!!!! اما به طور کلی بازم میگم که نویسنده ی یه پایان نامه دانشجو هست و 90 در صد کار به اون دانشجو بستگی داره غیر از موارد خاص!
شاهین عزیز
در خصوص رشته های فنی، گاهی گیر دادن های زیاد اساتید واقعا آدم را روانی میکند. مثلا دوستی داشتم که تزی در زمینه الگوریتم ها PSO داشت. در شرایطی که همه چیر کاملا مشخص بود، استادش او را وادار میکرد یک موضوع کاملا واضح را مثلا 15 بار دیگر هم با داده های مختلف آزمایش کند و نتایج را ارزیابی کند و ...
خود من مجبور شدم مدت طولانی به دنبال دیتا هایی بگریدم که اصلا به کار نیامد ولی استادم مجبورم کرده بود آنها را جمع آوری کنم.
در خصوص رشته های فنی، گاهی گیر دادن های زیاد اساتید واقعا آدم را روانی میکند. مثلا دوستی داشتم که تزی در زمینه الگوریتم ها PSO داشت. در شرایطی که همه چیر کاملا مشخص بود، استادش او را وادار میکرد یک موضوع کاملا واضح را مثلا 15 بار دیگر هم با داده های مختلف آزمایش کند و نتایج را ارزیابی کند و ...
خود من مجبور شدم مدت طولانی به دنبال دیتا هایی بگریدم که اصلا به کار نیامد ولی استادم مجبورم کرده بود آنها را جمع آوری کنم.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ