(01-04-2012, 10:18 PM)nasi نوشته: یعنی من میتونم یه استاد پیدا کنم و بهش بگم من مقاله ایی در این زمینه نوشتم ، و میخوام اسم شما را بالای مقاله ام بنویسم ؟این تجربه ای که امیر حسین عزیز از دوستمون (میلاد) ذکر کردند به این صورت بود (چون من با میلاد هم دانشکده ای هستم دقیق می تونیم تشریح کنم):
1- میلاد موضوع مورد علاقه اش را پیدا کرد (سازه های چوبی).
2- در زمینه این موضوع در حال جستجو، جمع آوری سابقه تحقیق و البته یافتن روش انجام تقریبا مشابهی بود.
3- به مقاله ای برخورد کرد که این استاد (ژاپنی) نویسنده اول آن بود و از نرم افزار (یادم نیست اسمش رو) استفاده کرده بود و میلاد هم قصد استفاده از همین نرم افزار رو داشت.
4- طی ایمیل های رد و بدل شده، استاد ژاپنی راهنمایی و کمک بسیاری به میلاد کرد، هم در زمینه نرم افزار و هم داده های حاصل و روش انجام (میتونم به جرات بگم بدون هیچ چشمداشتی).
5- در نهایت میلاد مقاله اش رو قبل از ارسال به مجله Material Design برای استاد ژاپنی ارسال کرد و گفت که میخواهد اسم ایشون رو هم ذکر کنه.
6- باقی ماجرا...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.