29-05-2011, 01:12 PM
گزارشی پیرامون توزیع ایرانیان در ایالتهای مختلف آمریکا. البته مربوط به سال 2003 هست و من نتونستم جدیدترش رو پیدا کنم.
اطلاعات آماری شهر ها و ایالت های آمریکا
|
29-05-2011, 01:12 PM
گزارشی پیرامون توزیع ایرانیان در ایالتهای مختلف آمریکا. البته مربوط به سال 2003 هست و من نتونستم جدیدترش رو پیدا کنم.
در فایل اول شهر های مرکزی هر ایالات به همراه نام مستعار و یا لقب آن ها آورده شده است.
در فایل دوم بزرگترین شهر هر ایالت را می توانید مشاهده کنید.
17-11-2011, 03:42 AM
در فایل زیر تاریخچه ای از دلیل مصطلح شدن نام مستعار و یا لقب هر ایالت آورده شده است:
30-11-2011, 02:19 AM
در فایل های زیر می توانید رتبه بندی های زیر را مشاهده کنید
1. رتبه بندی ایالت های آمریکا بر اساس شادترین ایالت ها (2011) 2. رتبه بندی ایالت های آمریکا بر اساس بهترین ایالت ها برای زندگی (2011) 3. رتبه بندی ایالت های آمریکا بر اساس امن ترین و خطرناک ترین ایالت ها (2010) (ترتیب ایالت ها: از امن ترین تا خطرناک ترین)
11-12-2013, 10:59 AM
برای داشتن یک سری اطلاعات کلی، از این وبسایت هم می تونید برای مقایسه شهرهای مختلف جهان استفاده کنید.
در کل 7 عامل زیر برای شهرهای مختلف قابل مقایسه هستند که برای هر کدوم کافی هست به یکی از Tabهای بالای صفحه رفته و گزینه مقایسه رو بزنید و اسم دو شهر موردنظرتون رو وارد کنید. 1- هزینه زندگی (رستوران، مواد خوراکی، حمل و نقل، آب و برق و اینترنت، تفریح، لباس، کرایه آپارتمان) 2- هزینه خرید ملک یا اجاره مسکن 3- جرم و جنایت 4- بهداشت و خدمات درمانی 5- آلودگی 6- ترافیک 7- کیفیت زندگی وقتی شاخص موردنظر (برای نمونه هزینه های زندگی) را برای دو شهر مختلف مقایسه می کنید فهرست قیمت ها برای اقلام مختلف همزمان ارائه می شوند و یک مقایسه کلی هم بین دو شهر انتخابی با شهرهای معروف دنیا انجام میشه که می تونه یک دید کلی از شهر موردنظر در اختیار بگذاره. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
|
|