خب می تونید از کلاس های پروازی که Refundable هستند برای تاریخی که تقریبا فکر می کنید ویزای شما خواهد اومد و مناسب هست خریداری کنید. اگر هم که تا آن تاریخ ویزا نیامد با دادن یک جریمه ای می تونید زمان بلیت رو عقب بیاندازید. البته به شرط اینکه در تاریخ موردنظر در همان کلاس پروازی جای خالی داشته باشند. مثلا KLM دست کم برای کانادا که من اطلاع دارم چنین امکانی رو فراهم کرده و برای این کار 50 دلار جریمه می گیرد.
(16-10-2013, 01:45 AM)'Astro' نوشته:آره البته رفتم موقتا از آژانس رزرو کردم. اگه ترس از نیومدن ویزا نبود که تا حالا خریده بودم. ای کاش میشد گفت آژانس دم به دم همونو رزرو کنه تا ویزا بیاد!!! [img]images/smilies/biggrin.gif[/img] ولی ظاهرا مقدور نیست. ممنون که این نکته رو در مورد دسامبر گوشزد کردید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -