22-03-2016, 10:47 AM
هلند کشور بسیار خوبی است من سه سال در آنجا بودم نژادپرستی از همه جای اروپا کم تر است من که هیچ بدی ندیدم هواپیمایی هم ترکیش بهترین است بای
اطلاعات مفید درباره زندگی در هلند
|
22-03-2016, 10:47 AM
هلند کشور بسیار خوبی است من سه سال در آنجا بودم نژادپرستی از همه جای اروپا کم تر است من که هیچ بدی ندیدم هواپیمایی هم ترکیش بهترین است بای
26-04-2016, 05:42 PM
با سلام به دوستان عزیز
من قصد مهاجرت به کشور هلند را دارم در ایران فنی کار هستم مدرک فنی و حرفه ای مکانیک خودرو دارم و چند سال سابقه کار مفید دارم و از تمامی کارهای ساختمان سر در میارم چون بازسازی ایستگاههای اتش نشانی تهران رو عهده دار بودم.میخواستم منو راهنمایی کنید اگر کسی در شرایط من بوده یا اطلاعاتی داره بهم بگه که شرایط کار در هلند چطوره ایا من باید دوره خاصیو توی ایران بگذرونم که مدرک خاصی داشته باشم ؟به طور کلی فنی کارا توی کشور هلند چطور مشغولند خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید چون با پسر کوچکم و همسرم مهاجرت میکنم میخوام از کار مطمن باشم.ممنونم
29-04-2016, 11:48 PM
(26-04-2016, 05:42 PM)دیاکو حسینلو نوشته: با سلام به دوستان عزیز درود بر شما و خوش آمدید به این فروم کار پیدا کردن بسیار سخت است و باید زبان هلندی را هم بدانید. البته شاید بتوانید از کارهای ساده تر مثل رستوران و ... شروع کنید ولی تا چند ماه اول نمیتوانید روی آن خیلی حساب کنید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
29-06-2016, 04:47 PM
با سلام و احترام
برای کل ماه آگوست قرار است با خانواده ( دو بزرگ و دو بچه) برای یک کار دانشگاهی به هلند بیایم مشکل اصلی پیدا کردن خانه برای اجاره برای مدت کوتاه یک ماه است سایت های زیادی را جستجو کردم اما یک ماهه و خانوادگی بودن اقامت من مشکل ساز شده خواهشمند است نسبت به هر گونه اطلاعاتی که بتواند به من کمک کند مساعدت فرمایید با کمال تشکر موفق باشید
دوستان از بین بانک های موجود در هلند ، بانک ABN Amro
بانکی هست که بچه ها حساب باز می کنند و خیلی ازش راضی هستند. بانک ING نکته اول اینکه این بانک همون موقع برای شما حساب باز نمیکنه و مدارک شما رو میگیره و میفرسته مرکز تا تایید بشه بخصوص اینکه ایرانی هستیم، باعث میشه تایید مدارک طول بکشه. بعد از چند روز فرمی رو می فرستند که باید براشون توضیح بدید پول از کجا میارید، درامدتون چقدره و ... بانک abn amro ظرف مدت ۱۵ دقیقه حساب من باز شد و من شماره حسابم رو دریافت کردم. ضمن اینکه ING اینترنت بانک انگلیسی نداشت بانکING بدون وقت قبلی حساب باز میکرد ولی abn نیاز به وقت قبلی داره پی نوشت : مطالب ذکر شده تجربه دوستانی هست که به تازگی سفر کردن به هلند نه خود من
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
27-10-2017, 03:17 PM
دوستان آیا بدون داشتن حساب بانکی و رجیستر کردن در شهرداری امکانش هست بریم بانک و پول واریز کنیم ؟ یا خیر تشکر
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
05-04-2018, 04:59 PM
سلام . .
دوستان یه سوال . . من طبق عکس هایی که از کشور هلند دیدم . . انگار نسبت به دیگر کشور های اروپایی خیابان ها و پیاده رو های ان کثیف تر است . . منظورم از کثیف اشغال های بزرگ مثل پلاستیک و بسته تنغلات نیست . . مثلا ته سیگار یا ریزه کاغذ و اینطور چیز ها . . میخواستم بدونم که ایا هلند واقعا اینگونه است یا خیر ؟
05-04-2018, 08:06 PM
(05-04-2018, 04:59 PM)Hossein_A82 نوشته: سلام . . سلام سوالات شما بیشتر جنبه شوخی دارد. آیا سیستم آموزشی، بهداشتی، احترام متقابل، برابری حقوق زن و مرد، دسترسی به امکانات به روز، آگاهی مردم، سیستم اداری، حقوق شهروندی و صدها مساله دیگر برای شما اهمیت دارد یا ته سیگار کف خیابان. حتی بهترین کشورها و شهرهای دنیا مناطقی دارند که از بهداشت مناسب و فقر فرهنگی رنج میبرند. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
06-04-2018, 03:19 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2018, 03:23 PM توسط Hossein_A82.)
(05-04-2018, 08:06 PM)automotive نوشته: سلام ببخشید جناب شما منظور منو انگار خوب نفهمیدین . . من فقط میخواستم جوابم رو از این لحاظ که عرض کردم بگیرم . . وگرنه خودم هم میدونم که کشور های اروپایی چه فرهنگ غنی ای دارند و به طور صددرصد منکر آن نیستم . . حتی یکی از هدف های من در آینده زندگی در هلند است . . حالا هم جوابم رو گرفتم . . دستتون درد نکنه . .
06-04-2018, 03:52 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2018, 03:53 PM توسط ahmad.sadeghi.)
با سلام،
من قصد مهاجرت از ایران را دارم. در حال تحقیق در چند کشور هستم که یکی از آنها هلند است. چند سوال کلی داشتم که ممنون میشوم راهنمایی نمائید: 1) شغل من در زمینه IT است و مدارک بین المللی نیز دارم. جایگاه IT و یافتن شغل آن در هلند به چه شکل است؟ 2) مشکلات اصلی ای که یک ایرانی ممکن است در هلند به آن بر بخورد چیست؟ 3) آموختن زبان هلندی (نسبت به انگلیسی) چه میزان سخت است؟ 4) آیا کار کردن در شرکت های بزرگی نظیر گوگل و یا مایکروسافت نیز ملزم به یادگیری حرفه ای زبان هلندی است یا خیر؟ با تشکر |
|