08-04-2015, 11:40 AM
سلام
من فکر می کنم دلیل اصلی گرانی آزمون، مراکز برگزاری آزمون در ایران هستند و انتقال این مطلب به آن ها هیچ فایده ای ندارد.
من تا حالا نشنیدم که کسی رسما به ای تی اس ایمیل بزند و شرایط به صورت شفاف توضیح بدهد. اگر بصورت جداگانه هر نفر بفرسته فکر می کنم بهتر باشه. بخاطر اینکه وقتی تعداد زیادی ایمیل فرستاده بشود، مسلما تاثیر بیشتری داشته باشد. با این وجود، اگر نظر بقیه دوستان اینه که یک متن مشترک بنویسیم من این کار می توانم انجام بدهم.
من فکر می کنم دلیل اصلی گرانی آزمون، مراکز برگزاری آزمون در ایران هستند و انتقال این مطلب به آن ها هیچ فایده ای ندارد.
من تا حالا نشنیدم که کسی رسما به ای تی اس ایمیل بزند و شرایط به صورت شفاف توضیح بدهد. اگر بصورت جداگانه هر نفر بفرسته فکر می کنم بهتر باشه. بخاطر اینکه وقتی تعداد زیادی ایمیل فرستاده بشود، مسلما تاثیر بیشتری داشته باشد. با این وجود، اگر نظر بقیه دوستان اینه که یک متن مشترک بنویسیم من این کار می توانم انجام بدهم.
(07-04-2015, 03:17 PM)'penguinsjr' نوشته: سلام
به نظرم اگر به مؤسسات برگزار کننده به عنوان نماینده های ای تی اس در ایران هم منتقل بشه و از اون ها هم درخواست پیگیری بشه خوبه...
(07-04-2015, 08:27 PM)'Dark.Knight' نوشته: سلام
نمی خوام نقش گِلام (گالیور) رو داشته باشم ولی این قضیه افزایش قیمت تافل همیشه بود و در همین راستا هم متقاضیان اعتراض کردند ولی تا امروز که هیچ نتیجه مثبتی نداشته با این حال اگر قراره ایمیل اعتراضی فرستاده بشه بهتره یک متن مشترک بدون غلط املایی و گرامری فرستاده بشه و امیدوارم این دفعه موثر باشه این اعتراض.