27-06-2013, 02:11 AM
1- بنده عذر خواهی میکنم، در مورد عضویت نروژ در شنگن اشتباه کرده ام. نروژ جزء شنگن محسوب میشود. ممنون از soliman عزیز [img]images/smilies/smile.gif[/img]
2- بله، میتوانید در این تصویر مشاهده کنید:
کشورهای قرمز، تابعیت دوگانه را قبول ندارند. به هر حال این یک مشکل است و متاسفانه مشکلی بسیار بزرگ
3- بله درست است اما باید دید گرانی آن به درآمد بالا می ارزد یا نه. در مورد خدمات احتماعی هم من مورد خاصی ندیدم که نروژ برتری داشته باشد. اگر ارائه دهید ممنون میشوم.
4- برای برخی شغلها که به صورت ناگهانی درخواست نیروی کار میشود شاید، ولی به صورت عام خیر.
پ ن
بله درست میفرمایید. طبیعی است با توجه به عدم برخورداری از دانش لدنی، در هر 80- 90 پست ممکن است فردی اشتباه کند و تصحیح این اشتباه به چیزی بیش از 120 دقیقه نیاز داشته باشد برای اصلاح آن! و اگر قصد بر اصلاح اشتباهی بود بتوان ساده تر آن را عنوان کرد.
حق با شماست. شاید بهتر باشد اطلاع رسانی من در همینجا خاتمه یابد تا این که عین علف خودرو حواله داده شوم به جاهایی که خدا میداند کی هستند و چی
2- بله، میتوانید در این تصویر مشاهده کنید:
کشورهای قرمز، تابعیت دوگانه را قبول ندارند. به هر حال این یک مشکل است و متاسفانه مشکلی بسیار بزرگ
3- بله درست است اما باید دید گرانی آن به درآمد بالا می ارزد یا نه. در مورد خدمات احتماعی هم من مورد خاصی ندیدم که نروژ برتری داشته باشد. اگر ارائه دهید ممنون میشوم.
4- برای برخی شغلها که به صورت ناگهانی درخواست نیروی کار میشود شاید، ولی به صورت عام خیر.
پ ن
بله درست میفرمایید. طبیعی است با توجه به عدم برخورداری از دانش لدنی، در هر 80- 90 پست ممکن است فردی اشتباه کند و تصحیح این اشتباه به چیزی بیش از 120 دقیقه نیاز داشته باشد برای اصلاح آن! و اگر قصد بر اصلاح اشتباهی بود بتوان ساده تر آن را عنوان کرد.
حق با شماست. شاید بهتر باشد اطلاع رسانی من در همینجا خاتمه یابد تا این که عین علف خودرو حواله داده شوم به جاهایی که خدا میداند کی هستند و چی
نقل قول:'soilman' pid='38293' dateline='1371939553'
درود
در مورد مواردی که گفتید اولین باره می شنوم!
1- نروژ جزء شنگن حساب میشه - ولی جزو اتحادیه اروپا نیستند...این دو مقوله ی جداست!
http://www.schengenvisa.cc/
2- در این مورد هم نروژ تنها نیست و خیلی از کشورهای دیگه اینجورین ولی در مورد اتباع کشورهایی که کشورشون اجازه ی لغو رو نمیده اکثرا استثنا قایل می شوند
http://www.udi.no/Norwegian-Directorate-...tizenship/
نمونه ی اخیرش آلمان که خبرشو اینجا دنبال کنید
3- نروژ شاید گران تر از سوئد و جاهای دیگر باشد ولی حقوق ها بالاتر است و خدمات اجتماعی بالاتری داره و اقتصادش مانند سوئد نیست که بیشتر مبتنی بر مالیات شهروندان باشه
4- این مورد هم دیگر که بسی عجیب است که گفتید چون خود سوئدی ها به نروژ می روند چه برای کار چه برای تحصیل چون فرصت های بیشتری هست....
پ.ن: ملطفت هستم که قصد اطلاع رسانی دارید ولی بد نیست قبل از ارسال پست اطلاعاتتان را چک کنید و تنها محدود به تارنماهایی بکنید که معلوم نیست کی هستند و چی!
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ