07-10-2015, 09:08 AM
(05-10-2015, 02:26 PM)sayeh نوشته: سلام دوستان
من 10 آگست وقت سفارت آمریکا برای گرفتن ویزا توریستی در دبی داشتم ، با ماده 214 b ریجکت شدم ، دوباره دارم اقدام میکنم درخواست وقت فوری از آژانس کردم ، خواهشاً با توضیحاتی که میدم من را راهنمایی کنید
مجرد هستم 48 سال سن دارم و بازنشسته و در حال حاضر هم در همان شغل به صورت مشاوره ای مشغول به کار می باشم ، دعوتنامه از آمریکا را دوستم برایم فرستاد که سردبیر نشریه هست
و در دعوتنامه دوست من ذکر کرده بود که در طول مدت اقامت در آمریکا در منزل خودش هستم و هزینه خورد و خوراک و حمل و نقل به عهده خودش و همسرش می باشد و از من هم برای همکاری در نشریه دادن مطالبی در مورد برادرم که هفت سال پیش از دست دادم اشاره شده بود
روز مصاحبه افسر از من سوال کرد برای چه میخواهم به آمریکا بروم در جواب گفتم برای دیدن آمریکا و دوستم دو بار این سوال را کرد ( با توجه به این که دعوتنامه روز قبل برای سفارت میل شده بود از طرف دوستم )
آیا باید توضیح میدام چیزی که در دعوتنامه ذکر شده بود ؟ نوع ویزا را آژانس b1 , b2 زده بود ؟ آیا درست زده ؟ یا علتش مجرد بودن من است ؟ آیا لازم است مجدد نامه تمکن مالی بگیرم ؟ مبلغ 60 میلیون تومان در حساب بود
ماده 214b یعنی این که آفیسر قانع نشده که شما بعد از اتمام مهلت ویزا امریکا رو ترک خواهید کرد.
من فکر نمیکنم مشکل خاصی در پاسخ شما بوده و این که شما رو رد کردهاند برای سفارت امریکا چیز عجیبی نیست. در بسیاری از مواقع اگر شما شغل مهم یا خانوادهای در ایران نداشته باشید که آفیسر به خاطر اونها بتونه بگه که شما بعد از اتمام ویزا برخواهید گشت، به شما ممکنه ویزا ندهند. به نظر من مجرد بودن شما احتمالا مهمترین دلیل رد شدن ویزای شما بوده.
نوع ویزای شما ویزای B-2 هست و آژانس نوع رو درست انتخاب کرده بوده.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.