دوستان اگر کسی المپیاد دانشجویی شرکت کرده لطفا تجربشو در اختیار بقیه بذاره.برای موفقیت در این المپیاد باید چه کار کنیم؟
everythings gonna be alright
المپیاد دانش آموزی و دانشجویی
|
دوستان اگر کسی المپیاد دانشجویی شرکت کرده لطفا تجربشو در اختیار بقیه بذاره.برای موفقیت در این المپیاد باید چه کار کنیم؟
07-04-2014, 02:43 AM
(06-04-2014, 11:57 PM)'mana' نوشته: دوستان اگر کسی المپیاد دانشجویی شرکت کرده لطفا تجربشو در اختیار بقیه بذاره.برای موفقیت در این المپیاد باید چه کار کنیم؟ سلام مانا جان.المپیاد دانشجویی دو جور ورودی و انتخاب داره: 1- از طریق آزمون المپیاد دانشجویی.
2- از طریق کنکور کارشناسی ارشد سراسری. که نفرات برتر (نسبتش رو نمیدونم دقیقا) میرن برای آزمون کشوری. راستش نمیخوام کسی رو نا امید کنم ولی عملا برای دانشجوهای دانشگاه های پایینتر از تهران امکان مقام آوردن نیست یا نهایتا شاید امیرکبیرم پدیده ای داشته باشه ولی چیزی که مهمه اینه که نهایتا از بین نفرات برتری که به المپیاد جهانی میرن من خودم به شخصه اصلا مدالی برای بچه های غیر دانشگاه شریف ندیدم و بچه های تهران هم معمولا هرسال دیپلم افتخار و ... می گیرن.در واقع اصلا حتی در این حد دیپلم افتخارم برای پایینتر از تهران من در این 3،4 سال ندیدم. اصلا قصد جسارت ندارما.خواهشا بچه های دانشگاه های معتبر منظور نگیرن.من فقط دیده هام رو گفتم که اونم شامل همه رشته ها نبوده و شایدم دقیق یادم نباشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
07-04-2014, 08:44 PM
مرسی دوست عزیز.البته منم اعتماد به سقف ندارم .اگر دوستان کسی هست تا حالا شرکت کرده و راه خوندن برای این ازمونو میدونه یه ذره راهنمایی کنه.برای منم خیلی مهم نیست دربیام ولی میخوام تو مسیرش بیفتم.
07-04-2014, 09:00 PM
سلام دوست عزیز، معمولا خود دانشگاه ها برای گرفتن عضو برای تیم المپیاد دانشگاه اگهی می زنند رو بورد و اسم مسئولشم می نویسند که مثلا باید به کجا مراجعه کنید. دانشگاه ما تو رشته خود من که اینجوری بود و یکی از اساتیدمون مسئول تیم المپیاد دانشجویی ریاضی بود. منم اون اولا جوگیر بودم رفتم کلاس های امادگی ولی ادامه ندادم چون خوب کار نمیشد. در سال های بعد از دانشجوهای شریف به عنوان مدرس دعوت شد و با هدایت ایشون تیم دانشگاه ما رتبه سوم کشور شد. بهتره از مدیرگروهتون بپرسید.
(07-04-2014, 08:44 PM)'mana' نوشته: مرسی دوست عزیز.البته منم اعتماد به سقف ندارم .اگر دوستان کسی هست تا حالا شرکت کرده و راه خوندن برای این ازمونو میدونه یه ذره راهنمایی کنه.برای منم خیلی مهم نیست دربیام ولی میخوام تو مسیرش بیفتم. وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.
07-04-2014, 09:52 PM
ضمن تشکر از butterfly باید بگم این همون روش اولی بود که گفتم.الان شما میتونید هم با این روش برید جلو(البته فکر کنم سال آخر لیسانس) یا با کنکور ارشد و قرارگیری در رتبه های برتر.من که بهترین رتبه ام در کنکور ارشد برق (در گرایش بیوالکتریک) تا 103 هم بود ولی هیچی ندیدم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]مال از ما بهترون هست 100%. ضمنا بازم توصیه می کنم در مسیر قویتر شدن در انگلیسی و بالا بردن دایره واژگاه قرار بگیرین براتون آینده بهتری رقم می خوره ها[img]images/smilies/cool.gif[/img][img]images/smilies/shy.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
حتما نباید سال آخر لیسانس باشید اما قطعا سال اولی هم نباید باشید تا یه سری درس های پایه ای گذرونده باشید.
شرمنده با طرز فکرتون برای شرکت نکردن در این رقابت ها صرفاً به خاطر احساس ضعف کردن در مقابل رقبا از دانشگاه های ممتاز کشور کاملا مخالفم. اولاً این یه فعالیت گروهیه و هرسال این رقابت ها در دانشگاه های شهرهای مختلف برگزار میشه و حداقل دانشجوها یه اردوی گروهیِ علمی - تفریحی به همین مناسبت میرن که خودش تو تجربه خوبیه. تو دوره ما که تنها اردوی انشجویی اردوی هفتگی قم-جمکران بود. حتی تجربه خود رقابت هم تاثیر مثبت داره. دوماً فلسفه و روح رقابت و مسابقه در همه زمینه ها از ورزش گرفته تا علم همین رقابت همه افراد با هر سطح هست. اینجوری اگه باشه که فقط قوی ها شرکت کنند که برنده و بازنده یا اول و اخری وجود نخواهد داشت. با این دیدگاه فقط دانشجوهای شریف و امیرکبیر و تهران با هم رقابت کنند. در صورتی که هرسال این دانشگاه ها رتبه یک تا سه نیستند. مثلا دانشگاه ما یه سال رتبه خیلی بدی اورد تو ریاضی سال بعد جبران کردند مدال آوردند یا دانشکاه صنعتی شاهرود که رتبه خوبی اورد و غیره. همین مسابقات باعث ایجاد انگیزه و بهبود سطح علمی دانشگاه ها میشه. نکته آخر اینکه همیشه نتیجه خوب نگرفتن و یا موفق نشدن دلیل بر بی استعدادی نیست گاهی کمبود امکانات و شرایط محیطی باعث میشه استعداد های خیلی خوبی تلف شن. (07-04-2014, 09:57 PM)'ahmadpashaei' نوشته: ضمن تشکر از butterfly باید بگم این همون روش اولی بود که گفتم.الان شما میتونید هم با این روش برید جلو(البته فکر کنم سال آخر لیسانس) یا با کنکور ارشد و قرارگیری در رتبه های برتر.من که بهترین رتبه ام در کنکور ارشد برق (در گرایش بیوالکتریک) تا 103 هم بود ولی هیچی ندیدم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]مال از ما بهترون هست 100%،خداییش هم در خودم نمیدیدم و نمیبینم[img]images/smilies/blush.gif[/img]. ضمنا بازم توصیه می کنم در مسیر قویتر شدن در انگلیسی و بالا بردن دایره واژگاه قرار بگیرین براتون آینده بهتری رقم می خوره ها[img]images/smilies/cool.gif[/img][img]images/smilies/shy.gif[/img] وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.
07-04-2014, 10:46 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 07-04-2014, 11:04 PM توسط ahmadpashaei.)
منظور من این بود که اگر mana میخواد رزومش رو بهتر کنه بهتره برای چیزای نقدتر و راحت تر مثل انگلیسی وقت بذاره نه برای المپیاد که احتمال مقام آوردن همه توش به صفر میل می کنه البته با توجه به جامعه آماری بزرگ و نفرات انتخاب شده چندتایی. من حرف استعداد رو اصلا نزدم و ممکنه مانا و x و y مقام بیاره ، ولی احتمالش خیلی کمه چون واقعا کار بسیار سختیه. ضمنا منظور من از "از ما بهترون" طنز بود برای نشون دادن اینکه با این رتبه ها اسم آدم در نمیاد،نه اینکه بگم در خودم یا دیگری ضعف میدیدم!!من فقط توضیه ای کردم که بدرد فردی بخوره که داره اپلای می کنه و نباید سو تفاهم بشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
08-04-2014, 01:20 AM
(06-04-2014, 11:57 PM)'mana' نوشته: دوستان اگر کسی المپیاد دانشجویی شرکت کرده لطفا تجربشو در اختیار بقیه بذاره.برای موفقیت در این المپیاد باید چه کار کنیم؟ همونطور که دوستان گفتند 2روش هستش یکی ازطریق معرفی دانشگاه ودیگری از طریق رتبه کنکور ارشد ابته شما می تونی د در ترم6هم کنکور شرکت کنید و بند مربوط به المپیاد دانشجویی رو موقع ثبت نام علامت بزنید به هر حال چه ترم 6 باشید چه ترم8 باید جز 15 تای اول بشید اون هم بدن احتساب سهمیه در رابطه با روش معرفی از طرف دانشگاه بستگی به دانشگاهتون داره که براساس چه معیاری انتخاب کنه که معمولا معدل یکی از مهمترین معیارهاست
یه نکته دیگه هم اینکه تو رشته های شیمی وزیست اسمش بین المللیه البته خودتون میدونید که بین المللی یعنی چی!!در ضمن بکی از دوستلن گفتن که شریفیا قبضه کردن یا امیرکبیریا و.....می خوام بگم حداقل تئ شیمی اینقدر که دوستان گفتن قضیه شدت نداره هر چند اینها دانشگاههای بسیار سخوبی هستند اما تو بعضی رشته ها بعضی ذانشگاهها خیلی قوی اند یه چیز ذیگه هم ابنکه اگه دانشگاهتون برای اینجورچیزا ارزش قائله وکلاس واین طور چیزا میذازه دم دانشگاهنون گرم واقعا"!!!! درباره نوغ خوندن هم که وقتی کسی فهمیده چجوری و چیارو بخونه که کنکور زیر15بشه خوب اینجا هم میدونهچیکار کنه وچهجوری بخونه البته اگر تستی وکنکوری وفستفودی فقط کار نکرده باشه چراکه سوالای المپیاد تشریحی ومفهومی هستن نقل قول:منظور من این بود که اگر mana میخواد رزومش رو بهتر کنه بهتره برای چیزای نقدتر و راحت تر مثل انگلیسی وقت بذاره نه برای المپیاد که احتمال مقام آوردن همه توش به صفر میل می کنه البته با توجه به جامعه آماری بزرگ و نفرات انتخاب شده چندتایی. من حرف استعداد رو اصلا نزدم و ممکنه مانا و x و y مقام بیاره ، ولی احتمالش خیلی کمه چون واقعا کار بسیار سختیه. ضمنا منظور من از "از ما بهترون" طنز بود برای نشون دادن اینکه با این رتبه ها اسم آدم در نمیاد،نه اینکه بگم در خودم یا دیگری ضعف میدیدم!!من فقط توضیه ای کردم که بدرد فردی بخوره که داره اپلای می کنه و نباید سو تفاهم بشه[/ahmadpashaei]من متوجه منظورتون شدم.و از راهنماییتون هم واقعا ممنونم.البته هم شما هم همه دوستان لایق رسیدن به بهترین ها هستین.همه هم میدونن که المپیاد واقعا فراتر از حد یه دانشجوی سادس و تلاش زیادی میخواد گرچه همه استعداد رسیدن به همه چیزو میتونن داشته باشن. (08-04-2014, 01:20 AM)'mkan' نوشته: البته دانشگاه ما که اصلا درباره این چیزا حرف نزده.پس دمش گرم نیست.من رشتم ای تی هست و منم امیدی ندارم ولی میدونم قرار گرفتن تو مسیرش باعث جهشی تو علمم میشه.گرچه واقعا رقبایی از دانشگاههای برتر هستن که برای رسیدن به این هدف خیلی نزدیکتر از ما هستن
سلام. بمنظور رزومه، میخواسم بدونم شرکت در المپیاد چه شرایطی داره. قدیما که کسی ازش صحبتی نمیکرد که بدونیم جریان چیه. میخواسم بدونم مختص دانش آموزان هس یا کسی که مباحث رو بدونه میتونه شرکت کنه؟
یا مثلا بجاش مسابقات مختلف. |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |