31-12-2012, 03:40 AM
(23-12-2012, 09:17 PM)ghasedak.1391 نوشته: با سلام و وقت بخیر.سلام
من در مورد محل آزمون (داخل کشور یا ترکیه) تردید دارم. ساکن تهران نیستم. مخارج آزمون (اعم از شهریه آزمون، هزینه رفت و آمد و اقامت در محل آزمون) رو برای هر دو جا (تهران و آنکارا) حساب کردم. هزینه های آزمون در ترکیه، حدود 350 هزار تومن بیشتر از تهران برام آب می خوره.
از طرفی در مورد کنسلی آزمون های تهران نگرانم.
1. آیا به خاطر احتمال کنسل شدن آزمون در تهران، هزینه ی اضافی ترکیه رو به جون بخرم و برم اونجا بهتره یا نه؟
2. کسی میدونه کارنامه آزمون ترکیه رو چجوری به دستمون میرسونن؟ خودشون پست میکنن یا ما باید حضوری بریم بگیریم؟
3. اگه دوستانی که رفتن ترکیه آزمون دادن در مورد زمان مصاحبه و حداکثر روزهای اقامت به خاطر آزمون و محل آزمون تجربیاتشونو بگن، ممنون میشم.
من در این تاپیک نوشته بودم که کارنامه ها ارسال میشه به آدرس پستی که بدین ظاهرا. البته باز هم میگم بهترین کار ایمیل زدن و پرسیدن از حوزه امتحانی در کشور مورد نظر هست.
دوست عزیز این تصمیم که کجا امتحان بدین کاملا به شرایط شما بستگی داره. الان که ظاهرا آیلتس تهران داره امتحان هاش رو میگیره. ولی اینکه در آینده چه اتفاقی میوفته و کنسل میشه یا خیر من اطلاعی ندارم.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.