15-09-2014, 08:18 PM
(15-09-2014, 07:52 PM)'سعید7' نوشته: با دیپلم واقعا هم ترس داره!آقا توی خود سایت سازمان وظیفه اینو نوشته:
- حداكثر زمان معرفي مشمولاني كه پس از سن مشموليت ، فارغ التحصيل، انصراف، ترك تحصيل يا اخراج مي شوند چه مدت مي باشد؟
جواب : از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.
مثال: دانش آموز متولد 18/2/73 كه در تيرماه 1391 فارغ التحصيل، انصراف ، ترك تحصيل ويااخراجي محسوب شوند تاپايان تير ماه 92 مهلت معرفي خواهد داشت. [font]الان که 1393 هست نه 1392[img]images/smilies/confused.gif[/img][/font]
از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.
(جهت ایجاد تسهیلات برای این قبیل مشمولان ، برای شرکت در آزمون دانشگاهها ،تا 31/6/سال بعد از فراغت از تحصیل مهلت معرفی دارند.) تا 31 شهریور 92 نه 93.
با توجه به متن بالا دیگه دفترچه نیاز نیست واسه پست که!ی جاشم نوشته تا بیست سال تمام!آقا من که دی ماه امسال بیست سالم تموم میشه اگه آذر ماه پیام نور ثبت نام کنه میتونم؟البته گفته تا بیست سال تمام با معافیت تحصیلی.من مشکلم همین چند ماه تا آذر یا بهمنه که نمیدونم با چه معافیتی پرش کنم.هیچ راهی نیست؟
در مورد با دیپلم سربازی رفتن حق دارید ولی خودتون مقصرید[img]images/smilies/sad.gif[/img] ولی خیلی ها رفتن و کلی هم خاطره دارند ولی دستور نمیتونید بدین[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
من بیست سال تمام رو والا تا الان نشنیدم!!!! سن داوطلبی اعزام 18 و سن اجباری 19 سال تمام هست. الان شده 20 سالگی؟!! توجیهی نداره اصلا!! یک پسر در اواخر خرداد 18 سالگی پیش دانشگاهیش تمام میشه و تا آخر شهریور سال بعدش معافیت داره و هیچی نمیخواد. ولی بعد از این تاریخ باید دفترچه رو پست کنه تا اگر دانشگاه قبول شد ارایه بده و اگر هم ثبت نام طول کشید و به اعزامش رسید باید بره سربازی و در صورت قبولی در دانشگاه از یگان خدمتی معافیت تحصیلی بگیره.
امیدوارم موضوع روشن شده باشه، اگر بیش از این به پرسش و پاسخ ادامه بدیم فکر کنم شبیه پرسش و پاسخ دو جانبه میشه و اعمال قانون میشیم[img]images/smilies/confused.gif[/img] میتونید از پیام خصوصی استفاده کنید.
از همکاریتون ممنونم
من بیست سال تمام رو والا تا الان نشنیدم!!!! سن داوطلبی اعزام 18 و سن اجباری 19 سال تمام هست. الان شده 20 سالگی؟!! توجیهی نداره اصلا!! یک پسر در اواخر خرداد 18 سالگی پیش دانشگاهیش تمام میشه و تا آخر شهریور سال بعدش معافیت داره و هیچی نمیخواد. ولی بعد از این تاریخ باید دفترچه رو پست کنه تا اگر دانشگاه قبول شد ارایه بده و اگر هم ثبت نام طول کشید و به اعزامش رسید باید بره سربازی و در صورت قبولی در دانشگاه از یگان خدمتی معافیت تحصیلی بگیره.
امیدوارم موضوع روشن شده باشه، اگر بیش از این به پرسش و پاسخ ادامه بدیم فکر کنم شبیه پرسش و پاسخ دو جانبه میشه و اعمال قانون میشیم[img]images/smilies/confused.gif[/img] میتونید از پیام خصوصی استفاده کنید.
از همکاریتون ممنونم
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم