(30-08-2014, 09:23 AM)'ahmadpashaei' نوشته:سلام. به این سایت خوش اومدین
شما میتونید دو کنکور بدین و حتی در اعلام اسمتون به عنوان قبول هم مشکلی نیست چرا که یکی ارشد و دیگری کنکور کارشناسی هست. ولی یادتون باشه که شما نمیتونید همزمان در دو رشته در هیچ دانشگاه یا موسسه ای تحصیل کنید. نمیدونم می فهمن یا نه،ولی بعید میدونم[img]images/smilies/cool.gif[/img] ولی دو موضوع مطرحه: 1-چجوری میخواهید دو رشته بسیار سنگین رو همزمان بخونید که رزومه و معدلتون خراب نشه(به نظر من ارشد با معدل بد نداشتنش به مراتب بهتره) و 2-چجوری برای هردو ثبت نام کنید؟ اگر کارهای فارغ دالتحصیلی شما انجام شده باشه تا قبل شهریور دیپلم و پیش دانشگاهیتون آزاد میشه و میتونید دندانپزشکی ثبت نام کنید و برای ارشدم که اگر قبول بشید یا مدرک موقت یا تاییدیه تحصیلی لیسانس از دانشگاه فعلی ثبت نام میشید. فکر کنم از این نظر مشکلی نباشه ولی قطعا متخلف خواهید بود و اگر مشکلی پیش اومد مسئولیتش با خودتونه.
ممنون تصورم این بودش که حداقل میشه همزمان هم دولتی خوند هم آزاد.با این اوصاف اگه امسال کنکور ارشد ندم و فقط برای کنکور دندانپزشکی شرکت کنم در صورت قبول شدنم اگه مدارک دیرتر آزاد شه قبولیم سوخت میشه؟.من کار آموزیم تابستونه

ولی من تو سایت دیگه ای دیدم که نوشته بود میشه همزمان سراسری و ارشد خوند