(10-12-2013, 04:00 PM)'dariush53' نوشته: من از بررسی 200 دانشگاههای آمریکا تو رشته مکانیک به نتایج زیر رسیدم:
1- تقریبا 20% دانشگاههای امریکا هنوز آیلتسو قبول ندارند ضمنا دانشگاهی که آیلتس رو قبول دارند، تافل و تو اولویت قرار میدن.
2- معادل سازی نمرات آیلتس و تافل تو امریکا خیلی نامردی هست، مثلا یه دانشگاه بود واسه تاقل مینیمم 80 گذاشته بود درصورتی که واسه آیلتس 7 می خواست!!!
3- آیلتس تو ایران معمولا سلیقه ای صحیح میشه مخصوصا رایتینگ که جدیدا افتضاح نمره میدن.
4- ریپورت تافل خیلی راحتر هست.
5-دوستان عزیز گره ای که با دست باز میشه چرا با دندان!! ( آپلای برای تحصیل: تافل، مهاجرت: آیلتس)
دقیقا درست گفتید
از سر ما که گذشته ولی کلا و به خصوص واسه امریکا و به خصوص باز برای رشته های فنی تافل بسیار بهتر هستش هم از نظر آموزشی هم از نظر امتحانیش که واقعا به نظر من خیلی خوب اصلاح میشه. یعنی درست حسابی اصلاح میشه.
از سر ما که گذشته ولی کلا و به خصوص واسه امریکا و به خصوص باز برای رشته های فنی تافل بسیار بهتر هستش هم از نظر آموزشی هم از نظر امتحانیش که واقعا به نظر من خیلی خوب اصلاح میشه. یعنی درست حسابی اصلاح میشه.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.