(21-07-2017, 12:20 AM)shapol46 نوشته: سلام دوستان
من دو سال پیش ایلتس دادم و 6.5 شدم (تمام اسکیل ها 6.5 در کمال ناباوری در حالی که ریدینگ و لیسنینگ معمولا در تمرینات بالای 8 میشدم ولی رایتینگم خوب نبوده و نیست. در این مدت لیسنسگ خیلی بهتر هم شده). ایلتسم اخر اگوست منقضی میشه و هنوز بورس نگرفتم. تقریبا برای همه جا هم اپلای می کنم (اروپا- استرالیاو امریکا( بخاطر بحث ویزا امریکا کم تر )اما اولویتم با اروپاست) من بشدت استرسی هستم وسر امتحانات مهم هنگ میکنم. با این اوصاف به نظرتون ایتلس بهتره دوباره شرکت کنم با توجه به تجربه قبلی و دونستن تکنیک ها یا تافل. مخصوصا برای اسپیکینگ که با کامپیوتر فکر کنم خیلی راحت تر باشه برام بخاطر تجربه GREم که استرسم بنسبت کم تر بود.
مرسی
سلام. به نظرم این تصمیم در وهله اول به این بستگی داره که چقدر زمان دارید برای آزمون و چقدر می تونید وقت بگذارید برای مطالعه. اگر فرصت زیادی ندارید ( کمتر از سه ماه) به نظرم همون آیلتس رو امتحان بدید چون تا بیایید با ساختار تافل آشنا بشید و مهارت پیدا کنید طول می کشه یکم. ولی اگر زمان خوبی دارید به نظرم تافل رو امتحان کنید. من آیلتس امتحان ندادم ولی می دونم لیسنینگ ایلتس به نسبت تافل سخت تره و نمره گرفتن سخت تر. در عوض اسپیکینگ تافل سخت تر از آیلتس هست چون 4 تا سوالش ترکیبی هست و مهارت های ریدینگ و لیسنینگ رو هم می سنجه. با اینکه در نگاه اول سخت تره، ولی با تمرین میشه نمره قابل قبولی برای این بخش گرفت. اگر هم با صحبت رو در رو با ممتحن راحت نیستید باز تافل مزیته چون آدم جلوتون نمی شینه. ولی باز این تضمین کننده این نیست که اصلا استرس نخواهید داشت. به نظرم باید یه مقدار هم رو کنترل استرستون کار کنید. درنهایت باید گفت که این آزمونها صرفا دانش زبان رو محک نمی زنند بلکه موفقیت در این آزمونها علاوه بر دانش زبان به مدیریت زمان و امتحان و کنترل استرس هم خیلی بستگی دارند.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.