21-06-2018, 04:40 PM
(16-03-2017, 12:47 AM)مبین۱۲۳ نوشته: من سال سوم تجربی هستم و می خواهم برای ادامه تحصیل به المان بروم و معدلم۱۸.۹۰ است چه کار کنم و چگونه شماره ی دانشگاه های المان را پیدا کنم؟
سلام شما از کوچکترین فرصت برای یادگیری زبان المانی استفاده کنید موسسه زبان المانی در تهران هست به نام گوته که مورد تایید اموزش عالی المان هست . اگر زبان المانی را در ایران یاد بگیرید خیلی ارزون تر هست . اگر این راه راپیش می گیرید این مسیر ر دنبال کنید .
اول با بالاترین نمره دیپلم بگیرید
کنکور ایران را شرکت کنید
در هر فرصتی زبانالمانی را یاد بگیرید
می توانید بعد از دیپلم به طور مستمر یک سال المانی فشره بخوانید . شرکت در کنکور ایران الزامی هست . وبعد از طریق وب سایت https://www.daad.org/en/
اقدام به پذیرش کنید برای شما که کلاس سوم هستید اگر هیچ وقتی را از دست ندهید حدود ۲ سال دیگر می توانید در المان باشید . در ان صورت شما نیاز به سالیانه حدود ۹هزار یورو جهت هزینه زندگی در سال دارید .
راه دوم این که بعد از دیپلم وشرکت در کنکور با موسسه شیلر مکاتبه کنید کمتون می کنند ظرف چند ماه وشاید یک سال وارد شوید وزبان را اامان بخوانید در این صورت علاوه بر ان هزینه ۹ هزار یورو برای زندگی شما باید تقریبا همین مبلغ را در سال اول داشته باشید تا بتوانید وارد شوید .یعنی برای سال اول ۱۸ هزار یورو .موفق باشید