(02-08-2014, 04:25 PM)'spt' نوشته:ممنونم از لطف و توجهتونخواهش میکنم
نه من نمیتونم بهتون مقاله معرفی کنم چون اولا دقیقا نگفتید روی چه موضوعی میخاید کار کنید و دوما وقت ندارم!
دنبال مقاله گشتن هم بخشی از تحقیق در مورد یه موضوع هست و باید عرض کنم بخش مهمی هم هست
دو تا راه:
توی گوگل بگردید... مقالات علمی خوبی توی گوگل در کمال تعجب پیدا میشه!! مخصوصا وقتی برای آشنایی با یه موضوع و تحقیق کلی میگردید... گوگل اسکولار نه، گوگل (به محل ویرگول هم دقت داشته باشید در این نقطه )
توی دیتا بیس های مختلف مثل اسکوپوس یا امرالد یا اسپرینگر یا خیلی های دیگه بگردید (از امرالد و اسکوپوس شروع کنید خیلی بهتر از پروکوئست هست) و لینک مقاله ای رو که نیاز دارید به ما بدید و ما در این سایتِ خوب و مهربون براتون دانلود میکنیم و میزاریم که دانلود کنید....
از این تاپیک میتونید استفاده کنید... اگه چند تا از پست ها رو بخونید متوجه میشید سیستمش چطوریه
موفق باشید و اگه در حین تحقیق سوالی داشتید و یا موردی پیش اومد حتما بپرسید ، در صورت توان کمکتون میکنیم همه مون
و اینکه منو راهنمایی کردین
موضوعمو مشخص کنم حتمن مطرح میکنم
ولی مد نظرم مقایسه ای بین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه باشه و حول اقتصاد انرژی های نو و اقتصاد محیط زیست باشه
انرژهای نو رو خواستم بررسی کنم ولی یکی از اساتید گفتن ممکنه به اطلاعات و آمارهاش (بخصوص برای ایران) نتونم براحتی دسترسی پیدا کنم
همه دوستان بزرگواری میکنید و دلسوزانه وقت میزارین و مارو راهنمایی میکنید
با تشکر