09-10-2013, 01:06 AM
(04-04-2013, 10:53 PM)'suinitad' نوشته: با سلام و خسته نباشید من رشته ی ارشدم مدیریت اجرایی هست الان ترم پایان نامه ام هست و می خوام روی موضوع CRM ( مدیریت ارتباط با مشتری ) در حوزه ی بانک کار کنم به نظر شما برای دکترا مقاله ام اکسپت میشه ؟ و اینکه می تونم بورس همراه با فاند دریافت کنم ؟ ممنونم.
سلام
مطمئنا اگه خوب روی این موضوع کار کنید ازش مقاله هایی در خواهد اومد... اینکه یک مقاله یا چند تا از پایان نامه تون در بیاد بستگی به کارتون داره و از هر موضوعی میشه مقاله در آورد...
اینکه چقدر موضوعتون خوبه والا من نظر خاصی ندارم... نمیدونم توی کدوم حوضه دارید کار میکنید اما به نظرم توی بخش سی اس آر هست (کسب و کارِ مسئول؟!!) نمیدونم فارسیش چیه (corporate social responsibility یا responsible business) اگه اینه که به نظر من خیلی موضوع خوبی نیست...
اگه توی حوضه ی بازار یابی ، رفتار مصرف کننده هست موضوع خوبیه!
ینی دقیقا به خودتون بستگی داره که از کدوم منظر بررسی کرده باشید این قضیه رو!!
امیدوارم کمک کرده باشم!
مطمئنا اگه خوب روی این موضوع کار کنید ازش مقاله هایی در خواهد اومد... اینکه یک مقاله یا چند تا از پایان نامه تون در بیاد بستگی به کارتون داره و از هر موضوعی میشه مقاله در آورد...
اینکه چقدر موضوعتون خوبه والا من نظر خاصی ندارم... نمیدونم توی کدوم حوضه دارید کار میکنید اما به نظرم توی بخش سی اس آر هست (کسب و کارِ مسئول؟!!) نمیدونم فارسیش چیه (corporate social responsibility یا responsible business) اگه اینه که به نظر من خیلی موضوع خوبی نیست...
اگه توی حوضه ی بازار یابی ، رفتار مصرف کننده هست موضوع خوبیه!
ینی دقیقا به خودتون بستگی داره که از کدوم منظر بررسی کرده باشید این قضیه رو!!
امیدوارم کمک کرده باشم!
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز