22-12-2011, 06:02 PM
(22-12-2011, 05:51 PM)AVA نوشته: بهنوش جان در راهنمای سایت در بخش جمع بندی مقررات نوشته شده که از ارسال نوشته برای تشکر، تبریک، تایید و تکذیب بدون ارائه اطلاعات بیشتر خودداری کنید. به هر حال ممنونم که توضیحات تکمیلی خودتون رو اضافه کردین
آوا جان
از شما که عنوان مدیریتی دارید بعید است.جای بحث نمودن با کاربر در تاپیک نیست و موضوع باید در پیام خصوصی یا در تاپیکی به این منظور انجام شود.اگر قرار باشد مدیران در تاپیک جواب بحث های مدیریتی را بدهند کاربر هم حق دارد در همانجا جواب بدهد که خود خلاف قوانین است و نظم سایت را بر هم می ریزد.
پست اول که ارسال شد مصداق شایعه است و صرفا تجربه شخصی دلیلی برای زیر سوال بردن کل سیستم پذیرش دانشجو نمی باشد.
پست من رد یک شایعه بود.اگر حرفی خلاف واقع ارسال می شود شخص مدعی باید برای حرف خود دلیل بیاورد و نه فرد رد کننده هرچند من دلیل آوردم که در این اظهار نظر اغراق شده و اعلام کردم تمام مدارک باید بر طبق قانون بررسی شوند.
بندی از قانون این سایت که به آن اشاره فرمودید در بسیاری از فروم ها وجود دارد و تعجب می کنم که متوجه مصداق آن نیستید.مصداق این است که شخصی خبری یا جمله ای می نویسد که اظهار نظر است و شخص دیگر اعلام می دارد که موافقم یا مخالفم.وقتی که شخصی یک نظر غلط را رد می کند به هیچ عنوان مصداق این قانون نیست.اگر شیوه مدیریت این سایت بر این منوال است به دلیل سختگیری بیش از حد به مرور به مشکل برخواهید خورد.
ممنونم از توجه شما و بنده قصد ادامه این بحث را ندارم.