22-07-2016, 10:11 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2016, 01:38 PM توسط Babak.
دلیل ویرایش: حذف اسم واقعی matinking
)
(22-07-2016, 01:09 AM)Dark.Knight نوشته: با سلام خدمت ادمین سایت بابک جان
اینجانب امروز پستی در بخش پیشنهادات درج کردم که در آن از جناب Matinking درخواست کردم جهت حفظ تعالی محیط آکادمیک سایت همسایه از ارسال عکس های پورنو گرافی و تبلیغ پورن در آن سایت خودداری کنند. ضمن اینکه پیشنهاد کردم که جای ارسال متن زیر اجازه بدن محیط های علمی سالم بمونه. متاسفانه پست من حذف شده که احتمالا شما نبینید و به من هم هیچ اطلاع رسانی صورت نگرفته. اگر به پیام خصوصی های من دسترسی دارید خودتون میتونید این رو چک کنید. من سوالم اینه که اینکه از یکی از افرا مثلا تحصیلکرده میخوام که منطقی باشه و مشکلات شخصیش رو دامنگیر کاربرای عادی نکنه حرف بدیه؟ کجای پست من مشکل داشته که یواشکی حذف شده؟ حداقل این حق رو داشتم که بهم اطلاع بدن؟ لطفا بررسی کنید کی حذف کرده چون من نمیدونم کدوم مدیر بوده و پیام خصوصی های منم در اختیار شماست برای چک کردن. ضمنا متن ارسالی من این بوده :
آخه این چه حرفیه؟! شما رفتی تو یه سایت دیگه، که عملکرد مدیریتیش کم زیر سوال نیست، یه نفر یه چیزی گفته و شما عیناً حرف طرف رو اومدی اینجا جار میزنی که چی؟ بعد انتظار هم داری که پست حذف نشه؟!
چندتا سوال دارم:
شما از کجا مطمئنی که که حرف اون مدیر درست بوده که اینجوری میای به یه نفر تهمت میزنی؟ واقعاً این کار زشت نیست؟
اگه صرفاً قصد تذکر بوده، چه دلیلی داره بیای تو سایت به صورت عمومی اعلام کنی؟ نهایتاً یه پیام خصوصی و بس!
ما همه تو این سایت همدیگه رو با ID کاربری میشناسیم، چه دلیلی داره اسم و فامیل رو تو پرانتز آوردی؟! اگه نمیاوردی نمیفهمیدیم منظورت کیه؟!
آخرش هم گفتی "امیدوارم این سایت از این حاشیه ها دور بمونه"! به جز این پست بی پایه و اثاث شما، حاشیه ای تو این سایت وجود نداره فعلاً.
آدم خوبه قبل از هر کار و حرفی اول فکر کنه..