25-03-2012, 10:20 PM
fluid-mech عزیزدر این مورد خاص همون طور که پژمان و بقیه دوستان گفتند، پست شما بیارتباط با انجمن و تاپیک بود. در واقع شما ابتدا در مورد این که چه کشوری برای شما مناسبه سوال پرسیده بودید ولی سوالتون رو در تاپیک «هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟» که من منتقلش کردم و بعد در همون تاپیک سوالهای دیگهای که مرتبط با تاپیک نبود رو مطرح کردید و از پستهای دوستانی که در اون تاپیک جواب شما رو دادند هم مشخصه که نه تنها پژمان، بلکه تقریبا همه معتقدند که سوالهای شما مرتبط با اون تاپیک نبود.
میدونم که گاهی پیدا کردن تاپیکهای مناسب برای مطرح کردن سوالها ممکنه سخت باشه. ما به همین خاطر در انجمن مشاوره با اعضای مجرب سایت تاپیکی داریم که در اون اعضای با تجربه به کاربران کمک میکنند تا انجمن مناسب رو پیدا کنند. از شما خواهش میکنم که کمی صبر و حوصله به خرج بدید و سوالهاتون رو در انجمن مناسب مطرح کنید. دلیل همه این کارها و تمام وقتی که مدیران صرف این کار میکنند این هست که اطلاعات بعدها به درد سایر کاربران هم بخوره و کیفیت مطالب تاپیکها حفظ بشه. لطفا در این زمینه با ما همکاری کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.