26-02-2016, 01:58 AM
(26-02-2016, 01:52 AM)ho_a نوشته: سلام ترکان عزیز
از شما هم ممنونم. واقعیتش به درس و تحقیق علاقه دارم ولی در جایی که یه کور سوی امیدی ازش بیرون بیاد و ارزش و اعتباری وجود داشته یاشه. تعدادی از دوستام آمریکا و اروپا هستن و میدونم اونجا حلوا خیرات نمیکنن ولی حداقلش که تا حدی مسیری که توش حرکت میکنی معلومه ولی مشکلات اجتماعی و غربت هم که هست.البته شرایط سنی خوبی هم حس میکنم ندارم(الان 29 سال و چند ماه) 91 ارشد دفاع کردم دو سال سربازی و 93 دکتری قبول شدم بخوام انصراف بدم واین فاصله مشکلی واسه پذیرش ایجاد نمیکنه؟ واقعا به نکنته خوبی اشاره کردین سلامتی اونم به خصوص سلامت روان که حس میکنم این روزا به شدت ازم گرفته شده نه خودم بلکه خانواده ام تحت تاثیر قرار داده. پارتی که داشتم مشکل نبود اخوی....حق التدریسم به زور تونستم جور کنم. البته متوجه این جملتون نشدم(وضعت اونجا هم هممون میدونیم که واسه کار هیچ کسی با رزومه شما کاری نداره.) فک کنم شما ایران نیستین که از واژه اونجا استفاده کردین که در این صورت متوجه منظورتون شدم!!
به هر حال ممنون. خیلی خوشحالم که افرادی رو پیدا کردن که شرایط منو درک میکنن
خوب ایران که بودم اصلا جواب نمیدادم به سوال
نه مشکل زیادی ایجاد نمیکنه. خیلی ها هستن اینجا که تازه تو سن 32 سالگی یادشون اومده باید چیکار کنن
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.