29-01-2017, 12:01 AM
(28-12-2016, 02:24 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان،
من دانشجوی ترم 5 دکترا روزانه و در یکی از دانشگاههای سراسری تهران هستم. تقریبا میتونم بگم ادامه تحصیل اینجا برام غیر ممکن شده. پذیرش از یک دانشگاه آلمانی هم دارم. الان سوال من اینه که من اگر انصراف بدم بهتره یا اینکه یک یا دو ترم ثبت نام نکنم و اخراج محسوب بشم؟
و اینکه الان اصل مدارکم دست خودمه و شناسنامم دست دانشگاست، میدونم که اگه مدارکمو بذارم هر وقت که برگردم و مدرکمو بخوام بگیرم حدودا 13 میلیون باید خسارت بدم تا مدارکمو بهم بدن. از طرفی برای فرآیند ویزا و .. گاهی به شناسنامه نیاز میشه و گاهی به کارت ملی. فکر میکنم در این صورت میتونم درخواست المثنی بدم ولی مطمئن نیستم به مشکل بر میخورم یا نه.
دوستان پیشنهادی برای این دو تا سوال من دارید؟
مسایل مربوط به سربازی رو هم ندارم چون خانم هستم
خیلی خیلی ممنونم از وقتی که میگذارید
(25-01-2017, 01:36 AM)Ellen64 نوشته: سلام منم مشکل شما رو دارم و دقیقا در شرایط شما هم هستم اگه اطلاعاتی داشتید میشه لطفا به منم بگید؟
سلام دوست عزیز، من جواب سوالات شما رو کامل نمیدونم ولی بعید میدونم اگر گم شدن شناسنامتو به ثبت احوال اعلام کنی المثنی ندن. صفحه ی اول هر شناسنامه هم توضیح داده که کسی حق نداره به عنوان ودیعه شناسنامه طلب کنه! حالا وارد این جزییات نشیم دیگه. بررسی کن ببین دانشگاه و سفارت بدون دانشنامه کارتو راه میندازن یا نه؟ یعنی اول برو ریز نمرتو رسمی بگیر. تو ریز نمره رسمی مدرکی که دریافت کردی هم قید میشه. بعدش باید ببینی اگر به سفارت یا دانشگاه بگی با ریز نمره رسمی که مدرکی که گرفتی در اون قید شده کارت را میوفته بری شناسنامتو آزاد کنی و بری. به هر صورت هر کاری انجام دادید اینجا بگین که دوستان در آینده استفاده کنن.