23-01-2015, 04:07 PM
(23-01-2015, 03:03 PM)'deadxxxqueen' نوشته: دوستان سوالی که دارم اینه که چاپ کتاب تاثیری توی پذیرش داره؟
اگه کسی اطلاعات یا تجربه ای تو مراحل ترجمه یا تالیف کتاب داره لطفا تو ابن تاپیک توضیح بده
مثلا از کجا میشه فهمید که به کتابی ترجمه شده یا نه؟
بقیه سوالات رو بعدا اشاره میکنم
سلام
والا بنظر من که 4 تا کتاب به فارسی و بصورت اکادمیک نوشتم نه متاسفانه
چیزی که در اروپا حداقل خیلی تاکید می شود این هست که در کتاب مطلب اولا به زبان خود شما نوشته شود و در مورد پلیجریزم بینهایت سخت گیر هستند که متاسفانه در ایران فراوان هست حتی من هم الان متوجه شدم کتابهای من هم پر از پلیجریزم بودند
دوما در اینجا تالیف کتاب توسط دانشجو و یا حتی فارغ التحصیل مطلوب نیست بلکه کسی می تواند کتاب بدهد که سالها تدریس کرده و در رشته خود شناخته شده باشد
البته اینا همه تجارب من هست مطلقا نمی شود گفت درست هست
والا بنظر من که 4 تا کتاب به فارسی و بصورت اکادمیک نوشتم نه متاسفانه
چیزی که در اروپا حداقل خیلی تاکید می شود این هست که در کتاب مطلب اولا به زبان خود شما نوشته شود و در مورد پلیجریزم بینهایت سخت گیر هستند که متاسفانه در ایران فراوان هست حتی من هم الان متوجه شدم کتابهای من هم پر از پلیجریزم بودند
دوما در اینجا تالیف کتاب توسط دانشجو و یا حتی فارغ التحصیل مطلوب نیست بلکه کسی می تواند کتاب بدهد که سالها تدریس کرده و در رشته خود شناخته شده باشد
البته اینا همه تجارب من هست مطلقا نمی شود گفت درست هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]