23-01-2017, 11:20 PM
(23-01-2017, 09:03 PM)aminmoh نوشته: سلام و وقت بخیر خدمت دوستان.
بنده در یکی از ژورنالهای elsevier مقاله م به مرحله revise رسیده و جواب داورها رو دارم میدم. در مقاله با دو استاد کار کردم که استاد دوم واقعا کمکم بود و راهنمایی های مفیدی انجام داد اما چون استاد اصلی پایان نامه م نبوده ، اسمش رو نفر سوم نوشتم.در این مرحله که قصد دارم جواب داورها رو بفرستم، به بنده گفتن که اسمشون رو به عنوان نویسنده مسئول بذارم. سؤال بنده این هست که با توجه به اینکه بنده قصد اپلای دارم و خیلی این مقاله برام مهم هستش، نویسنده مسئول چقد برای من ارزشمند هستش و چقد برای این استاد؟!در ضمن نمی خوام روابطمون بد بشه با هم تا برای مقالات بعدی هم از کمک هاشون استفاده کنم! (ببخشید خیلی گشتم تا یک تاپیک مرتبط پیدا کنم اما جایی که در این خصوص باشه پیدا نکردم. واقعاً ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.)
نویسنده مسئول یا corresponding author صرفا کسی هست که در مراحل پذیرش و چاپ مقاله مسئول (از طرف گروه نویسندگان) برقراری ارتباط با تیم editing ژورنال هست و مطلقا ارزش و امتیاز خاصی نداره...
مهم توالی اسامی نویسندگان مقاله هست...
اینکه گفته من رو به عنوان نویسنده مسئول معرفی کن به این دلیل هست که اولا خواسته از تعاملات با ژورنال رو مستقیما با خبر باشه و در مراحل حساس تری مثل revision خودش (با تجربه احتمالا بیشترش) با ژورنال طرف باشه...
در کل جای نگرانی وجود نداره...