(12-09-2016, 12:44 AM)rojano نوشته: دوست عزیز ممنونم از وقتی که واسه جوابم گذاشتین.راستش من خودم تورنتو زندگی میکنم و به عنوان دانشجوی بومی میخوام اپلای کنم.اما تحصیلم در ایران بوده. این استاد دانشگاه شیراز مورد ۶ بهم قول داده و ادم درستی هم هست یعنی وقتی بگه کاری رو انجام میدم سر قولش میمونه. استاد راهنمای خودم یکم از تکنولوژی عقبه و ایمیلمو جواب نداده و مثل اینکه باید باهاش تماس بگیرم. در ثانی نمیدونم اصلا بلد باشه توصیه نامه بنویسه یا نه.از بد نوشتن منظورتون چیه؟
شما موفق شدی پذیرش بگیری با ریکام اساتیدی که راهنمات نبودن؟
من هی می چرخیدم یه دو تا ریکام می گرفتم. ببینید بهترین روشی که شما می تونید استادتون رو چک کنید اینه که بهش بگید استاد یه دانشگاهِ مثلا دو هفته دیگه ددلاینش و من باید به صورت کاغذی ریکام براشون بفرستم. اگه گفت کجا بگید مثلا دانشگاه کنکوردیا (من خودم اینجا فرستادم). بعد بهش بگید بی زحمت ریکام رو برام اسکن کنید. دو حالت داره:
1. می گه نمی شه چون محرمانه است و من فقط می تونم مهر و موم شده بدم اگه می خوایی. بدانید و آگاه باشید این آدمها خطرناک هستند.
2. می گه خودت یه چیزی بنویس برام ایمیل کن (می گه draft بفرس) و من امضا کنم برات(معمولا استادها با شخصیت اینجوری اند ).
من الان آمریکا هستم. من بدبختی زیاد کشیدم. استاد راهنما شما زمانی می تونه درد سر ساز بشه که استادی که پیدا کردید بهش زنگ بزنه یا ایمیل بزنه و اونم زیر آب شما رو بزنه (که این مورد رو شما می تونید تو استادهای جووون و مشتاق فعالیت علمی ببنید وگرنه پیر میر ها حس و حال ندارند).
بد نوشتن چیست؟ از زبان یکی از استادها براتون نقل قول می کنم."یه دانشجویی چند سال پیش داشتم یه خورده اخلاقش تند بود ولی شاگرد اول بود. اومد به من گفت ریکام می خوام، من هم در ضمن نوشتن کاری بودنش، نوشتم که روانی اِ ". اینو دقیقا عین نوشتن زیکام برای من تو اتاقش به صورت آنلاین تعریف کرد و ما ام گرخیدیم دیگه دور و برش نرفتیم. این یعنی به فنا. مخصوصا اگه استاد راهنماتون اینو بگه و با افتخار در ریکام بگه من سوپروایز این شخص بودم.
چیزهایی که باید نوشته بشوند اینا هستند: critical thinking, problem solving, English writing and Speaking, software programming skills, your TA positions and your competence in those situations, your manner, team work skills, imagination level, hard work and interest in one field, mathematical proficiency(if you'r Eng student) and lots of other items which you can easily find in google
اگه منفی اینا اومده بود بدانید نظر بدی داره.
نکته: شما که الان تورنتو هستید موقعیت عالی دارید برای گیر دادن به استادها. به نظرم برید رو مخ استادها و حتی اگه قبول کردند یه ترم به صورت اینترنشیپ برید مثلا تو lab اشون کار کنید. به نظر من تورنتو و دو سه تا دیگه رنک اول کانادا ارزش اینکار رو داره.
امیدوارم این جواب های بلندم کمکی کرده باشه
موفق باشید
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"